2777
2789
عنوان

ژل نورافیل خوبه

83 بازدید | 8 پست

بزنم؟

چه برندی خوبه؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

اسی کجا میخای بزنی چن سیسی؟

من لبمو چهارماه پیش نیم سیسی نورامیس زدم نرمیم نرفتم

الان اندازه ی سیسی پول دارم

نمیدونم ی سیسی رو چونه نشون میده یا ن

برم لبو بزنم

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی کجا میخای بزنی چن سیسی؟من لبمو چهارماه پیش نیم سیسی نورامیس زدم نرمیم نرفتمالان اندازه ی سیسی پو ...

اهواز

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
نورافیل برند ایرانی نورامیس هست جفت شون خوبن ولی من نورامیس رو ترجیح میدم کلینیک هایفو مشهد قیمت هاش ...

نورامیس بهتره

من اونجا هایفو کردم عالی بود 

ژل واسه دختر خالم زدن خیلی خوشگل شد

منظورم اینه کدوم قسمت صورتت

لب