2777
2789
عنوان

دخترا خانمای محصل لطفا بیاین

84 بازدید | 12 پست

من رشته ام معماری بود فوق لیسانس معماری ام عکاسی هم بلدم تقریبا راضی ام اما به خاطر علاقه زیادم به طراحی کردن و خونه ها و سبک و مد رفتم توی این رشته 

شما چی؟ چه رشته ای دارین؟ راضی هستین؟

من خودم تونستم حرفه ای تر شم تا بتونم درامد داشته باشم و عکاسی کنم عاشق عکاسیم اینا چیزایی بود که میخواستم در مورد خودم بگم بهتون اما از رشته خودم راضی ام...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فوق انسانی دارم

خیلی انسانی رو دوس داشتم

الانم تو یه شرکت مدیر یه بخشی ام

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

من خیلی به هنر علاقه دارم میخوام اتلیه بزنم

خیلی پول داره، بشرطی که اسم در کنی

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

اره بابا یک اقا هست اتلیه داره ما همیشه میریم اونجا ۶ قطعه عکس ۴۵ تومان هر قاب عکس نهایتا ۵۰مطمئن با ...

ایشالله اتلیه زدی بده تو پیجا برات تبلبغ کنن