2777
2789
عنوان

طلاقق

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 63 پست
وقتی خودم این همه تلاش کردم و نشد می‌دونم که نمیشه می‌دونم این اخلاقش درست نمیشه خودش میگه چون نامزد ...

هیچ وقت انتظار نداشته باش بخاطر خودت خودشو تغییر بدهه همچنین ادما تورو تا پای روانپزشکی هم میبره تا نامزدین خودتو نجات بده:)

ولی حس میکنم غرورم زندگیم رو به فنا داد . اگر‌ میرفتم التماس شاید میموند. خودم رو مقصر میدونم 😔

چرا بری التماس وقتی بهت بی احترامی کرده؟

بنظرت اون رابطه دیگه ارزشی داشت؟

وقتی طرف همین اول کاری بهت توهین کنه؟

منم از غرورت خوشم اومد

شاید فکر کنی عجله ای تصمیم گرفتی و تصمیمت اشتباه بوده ولی بنظر من تو کار درستی و انجام دادی

بهت افتخار میکنم

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا بری التماس وقتی بهت بی احترامی کرده؟بنظرت اون رابطه دیگه ارزشی داشت؟وقتی طرف همین اول کاری بهت ت ...

ممنون عزیز دلم 🥺

امیدوارم این حس عذاب وجدان ولم کنه. من ۴ ماه منتطرش موندم که برگرده ولی خب نیومد شاید باید بیشتر صبر میکردم . شاید هم بهترین کار جدایی بود 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه