2777
2789

من تو نوجوانی خیلی درسخون بودم و اهل نماز و روزه و ....

سمت پسر هم نمیرفتم هم چون اعتقاد داشتم هم چون پدرمم خیلی مذهبی هستن و ازشون حساب میبردم،دروغ نمیگفتم و...

و چون فامیل مادریم اصلا این مدلی نبودن خیلی به چشم میومدم

حالا دیگه این ویژگیا هیچکدوم به پررنگی سابق نیست زندگیم پوکید طوری که من فقط تلاش کردم زنده بمونم حفظ کردن ویژگی های خوبم پیشکش

شده بودم نماد دختر خوب تو کل فامیل و هنوزم هستم

همیشه به بابام میگفتن خوش به حالت دخترت دست از پا خطا نمیکنه و اصلا میتونی تنهایی بفرستیش یه قاره دیگه

خیلی عاقله خیلی فلانه

و همین شد مایه شر و بدبختی من

یکم صدات پیششون بره بالا یا یه دروغ بگی میگن فلانی تو؟؟؟تو دیگه چرا ازت توقع نداشتیم!!

با یکی اینستا حرف میزنم تن و بدنم میلرزه که وای نکنه از طرف فامیلمون اومده امتحانم کنه آبرومو ببره

خستم شدم مگه من بچه ی پیغمبرم ولم کنید بابا

انگار همیشه یه ذره بین رو همه رفتارای که فرصت زندگی رو ازم گرفته

باید اون ویژگی هارو با جون و دل می‌داشتی

نه صرفا برای حساب بردن از پدر

مشکل این هست که شما نقش بازی کردی انگار 

درست میگم ؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهواقعا اون شکلی بودمولی عوض شدمدیگه اونطوری نیستم

آها

چی باعث شد عوض بشی ؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟