2777
2789

منظورم از خاموشی اینه که منو اون موقعی که دعوا میکنم من اگر هزاران بار غر بزنم هر چی دلم بخواد هر مدل فحشی بهش بدم اون ناراحت نمیشه و اصلا جوابمو نمیده فقط کارشو انجام میده توجه به حرف های من نمیکنه جوابمو نمیده تا خودم ساکت بشم که این موضوع خیلی منو اذیت میکنه 

اما بعد دعوا تو خاموشی کارشو انجام میده ۱ سال پیش دعوا کردم جوابمو نداد بعد 1 هفته رفته بود گردنبند طلامو برداشته بود منم نمیدونستم کجاست تا 2 هفته خونه رو گشتم آخرش میخواستم گریه کنم می‌دید من خیلی ناراحتم نگفت پیش منه برد بود فروخته بودش من اینقدر سر اون گردنبند گریه کردم نفرینش کردم که نگو

چند وقت پیش دعوا کردم بعد چند روز به طور نامعلوم گوشیم شکست 

باز دعوا کردم میخواستم به مامانم قرض بدم صبح که میخواستم برم بانک تمام کارت هام گم شد چکار کنم ازش میترسم 

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

دیوانست

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل داره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر