2777
2789
عنوان

با یکی قرار گذاشتم برم خونش

103 بازدید | 9 پست

رو ببینم برای اجاره. فقط با اتوبوس میتونم برم. لوکیشن فرستاده و یک ساعتو نیم با اتوبوس راهه بعدشم ۱۷ دیقه پیاده روی 

سر ظهر واقعا پدرم در میاد برم. پشیمون شدم نمیخوام برم. ولی میترسم بهش بگم بد شه. شما بودین عصبانی یا ناراحت میشدین؟ یا مهم نبود براتون؟ 

بگو من سابقه ی گرما زدگی دارم... عصر میام اگر منزل باشید. تنها هم نرو خواهشاا 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیه؟بستگی داره چه نسبتی داشته باشید

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
کیه؟بستگی داره چه نسبتی داشته باشید

غریبست اما من پروفایلم عکس داره و اون چهرمو دیده اما من ندیدم اونو. میترسم یک دشمن تو این شهر کوچیک پیدا کنم که حتی نمیدونم چه شکلیه😂😭 

غریبست اما من پروفایلم عکس داره و اون چهرمو دیده اما من ندیدم اونو. میترسم یک دشمن تو این شهر کوچیک ...

پس نرو خونه شون. شاید برات نقشه کشیده بلایی سرت بیاره اعتماد نکن 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
پس نرو خونه شون. شاید برات نقشه کشیده بلایی سرت بیاره اعتماد نکن

نه بابا چه نقشه ای خودم گفتم لوکیشن بفرست میخوام بیام خونه رو ببینم کلا خودم واسه اگهیش بهش مسج دادم اون که اصراری نداشت کلا

نه بابا چه نقشه ای خودم گفتم لوکیشن بفرست میخوام بیام خونه رو ببینم کلا خودم واسه اگهیش بهش مسج دادم ...

قرار نیست چون پیام دادی نقشه ای در کار نباشه چه ساده ای. از کجا معلومه خونه برای اجاره سرپوشی نباشه برای دزدیدن زنهای تنها؟!! کم نبوده دختره دانشجو کلا تو شهر دیگه غیبب شده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!