2777
2789
عنوان

حس ششمی قوی کسی هست

26 بازدید | 4 پست

کسی هست ی سوال دارم

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

الان یکی تاپیک زده بود حس ششمی بهش گفته فرهنگیان قبول نمی شه حالا چکار کنه 

الان حس ششم دیگران باید برای ما تعیین کنه چه اتفاقی می افته و خودم نباید تلاش کنم 

به نظرم به هر علتی دنبال حس ششمی می گردی راه را اشتباه داری می ری عقل خودت بهتر از اراجیفی هست که اونا بهت می گن 

الان یکی تاپیک زده بود حس ششمی بهش گفته فرهنگیان قبول نمی شه حالا چکار کنه الان حس ششم دیگران باید ب ...

تقریبا سرگرمی 

نباید ب ی خرف اکتفا کرد عزیزم 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان یکی تاپیک زده بود حس ششمی بهش گفته فرهنگیان قبول نمی شه حالا چکار کنه الان حس ششم دیگران باید ب ...

صرفا ی حسه ک گاهی درست در میاد گاهیم نه