2777
2789

همین کاربری که دیروز لو رفته فیکه و ۸-۹ تا کاربری داشته رو میگم.

رفتم دیدم چه دروغایی میگفته و چقدرم پررو بوده در مقابل اینکه بقیه به روش میاوردن فیکه.

مثلا یکی از تاپیکاشو یادمه که میگفت ماشین خریده و وقتی بقیه بهش میگفتن فیکی بهشون توهین میکرد و بعدم میگفت شماها بهم حسودی میکنید.

آخه چه دردی ازشون دوا میشه بیان اینجا دروغ ببافن؟

دلم میسوزه براشون واقعا

اینارو ول کن بچها بنظرت ارزش داره برا عوض کردن ماشین زمین بفروشیم؟؟؟؟ 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

گفتی ماشین یادم اومد 🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدتر اینکه همین حالاشم تو تاپیکا پیداش میشه ومیگه دیگه درموردم حرف نزنین ولم کنین

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بدتر اینکه همین حالاشم تو تاپیکا پیداش میشه ومیگه دیگه درموردم حرف نزنین ولم کنین

دیشب سه روزه خودشو تعلیق کرد

ولی خوب باز میاد دیگه

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

نه به هیچ عنوان 

پول رو بده طلا 

طلا رو بده ماشین 

ماشین رو بده زمین 

زمین رو بده خونه 

هیچوقت برعکس عمل نکنی پولت هدر میره

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

اگه سالمه خوب کار میکنه بنظرم عوض نکن، بازم خودت میدونی اسی

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

می‌ره با یه کاربری جدید میاد و دروغای جدید 

دلی که دریاست هواش همیشه ابریه.. 🤍✔️                               یه چیزایی هست که یهو تموم میشن. مثل صبر آدما، مثل اعتمادشون ، مثل محبتای از ته دلشون.... 🍃

دیشب سه روزه خودشو تعلیق کردولی خوب باز میاد دیگه

چقد بدم ازش میاد

ی بچه سال احمق 

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

نه ما شانس نداریم فردا میبینی اون زمین میگن قیمتش چند برابر شده

زمین کشاورزی هس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم واقعا

من بودم زمینو میفروختم طلا میخریدم

چند ماه دیگه طلا رو میفروختم ماشین عوض میکردم😂

البته اینجا ایرانه و هیچی قابل پیش بینی نیست

من چندسال پیش یه کاربری دیدم چندتا کاربری داشت مثلایه بازده بود باردارم بتام اینقده یه بار تاپیک زد فلان خواستگارودارم یه بار تاپیک زد می‌خوام بارداربشم تخمک گذاریموبایدچطورانجام بدم یه بار تاپیک زدبانامزدم دعوام شده واسه ساخت خونمون🤣🤣🤣

نه به هیچ عنوان پول رو بده طلا طلا رو بده ماشین ماشین رو بده زمین زمین رو بده خونه هیچوقت برعکس عمل ...

طلا ندارم خیلی دوس داریم ماشین عوض کنیم زمینم کشاورزیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی رو داره

حالا شایدم بچه سال نیست و سنش بیشتزه. چطور اینقدر ریلکس تو یه کاربریش شوهر و بچه داشت😐😂