2777
2789

تو تاپیک قبلی گفتم چون بهم توهین کرد کات کردم خودش تا من اعتراض کردم گفت برو شمارمو پاک کن...بجای معذرت خواهی

از پنج شنبه پیام داد اروم بودم فکر کردم پشیمونه اما اومذ با قلدری که من نمی تونم بیام دیدنت در حد مشورت در خدمتتم 🤔مال یک شهر دیگست 

در صورتی خودش برگشت 

گفت مریضم. افسردگیم دو برابر شده ....

کلا خودشو به غش میزنه که نازشو بکشی خصوصیت اخلاقیشه 

بعد گفت تو با من گشتی خوشگل شدی....

بعد گفتم شما دوری به کسی نزدیک خودم نیاز دارم کمکم باشه برام وقت دکتر بگیره ...گفت ایا کسی هست؟؟

باز یکجا گفت کی برای تو میاد این همه راه رو ( خودش دور هست گفته نمیاد فکر کرده من سر راهی هستم کسی نمیاد برام)

دیگه من منفجر شدم بهش گفتم قدت کوتاه بود اما من چیزی نگفتم گفتم اخلاق مهمه که نداری 

گفتم یک مورد هست برام ارزش قایل هست ...(راست گفتم واقعا یک پیشنهاد جدید دارم فعلا برام هزار کارو کرده) 

...

نمیدونم کلافم بنظرتون خوب کردم حرف دلمو زدم خیلی داشت توهین میکرد بهم که تو زشت بودی اوایل با من گشتی خوب شدی در صورتی پول

همه چهرمو خودم دادم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کار درست میدونی چی بود؟

همون موقع ک توهین کرد باید بلاک میشد مشخصه بعد توهین شنیدن آمادگی داری ک ببخشی و این اخلاق طرف رو وقیح تر میکنه 

اما حالا عقلی کن بلاکش کن این لق رو بنداز دور

شهرا تون چقدر از هم فاصله داشت؟

من مشهدم اون کرمانشاه روز اول گفت من شش ماه ی 

یکسالی یکبار میام دیدنت 

منم گفتم باشه 

الان یکسال و نیم نیومده هیچ 

هشت ماه از قبل عید مبگه امروز میام فردا میام ...شده هشت ماه 

الان که برگشته میگه کلا نمیام 

ادم اهل سفر هست یعنی دوستاش بگن بریم پایه هست برای من حال نداره

عزیزم کار درست میدونی چی بود؟همون موقع ک توهین کرد باید بلاک میشد مشخصه بعد توهین شنیدن آمادگی داری ...

نه بلاک کردم الان 

اما تک تک توهین هاشو جواب دادم 

خداشاهد الان یک اقای هست سه ماه دنبالمه واقعا تا یک عطسه میکنم کلی دمنوش برام سفارش میده 

خیلی مراقبم هست 

گفتم پیام نده وارد رابطه جدید شدم که قدرمو میدونه

بنظرت زیاده روی نکردم؟

تو رو خدا دکمه اینو بزن اه حالم بهم خورد بچه پدرررررررررررسگمن بودم بلایی سرش میووردم به گوه خوردن ب ...

اخششششش 

نگران نباش اینقدر جواب کوبنده دادمش که نگو گفتم تو شفا بخش بودی یک فکری به حال خواهر مادرت میکردی زیبا بشن 

انگار حضرت یوسف بوده من زلیخاه پیر رفتم زیر عباش زیبا شدم 

خدا شاهد مرد قد کوتاه به من نمیاد اصلا خودم ۱۷۰ هستم گفتم اخلاق مهمه 

یک سال و نیم عمرمو به بازی گرفت

نه بلاک کردم الان اما تک تک توهین هاشو جواب دادم خداشاهد الان یک اقای هست سه ماه دنبالمه واقعا تا یک ...

نه نکردی زیاده روی رو اون کرد ک گنده تر از دهنش حرف زد 

خام نشی ها 

همیشه پیش کسی بمون ک دوستت داره نه کسی ک همه چی یه طرفس 

نه نکردی زیاده روی رو اون کرد ک گنده تر از دهنش حرف زد خام نشی ها همیشه پیش کسی بمون ک دوستت داره نه ...

دقیقا به همین نتیجه رسیدم 

حالا راهنمایی میکنی چجور رفتار کنم با فرد جدید 

۷۰ کیلومتر میاد دیدنم 

کلی تنقلات میخره کافه میبره 

...

میگه تولدت چی بخرم برات ...بگم چی؟ یا فشار نیارم

دقیقا به همین نتیجه رسیدم حالا راهنمایی میکنی چجور رفتار کنم با فرد جدید ۷۰ کیلومتر میاد دیدنم کلی ت ...

قدرشو بدون اما حد و مرز داشته باشه 

توام در قبال محبتش و ذوقش محبت و ذوق داشته باش 

قدرشو بدون اما حد و مرز داشته باشه توام در قبال محبتش و ذوقش محبت و ذوق داشته باش

دفعه قبل خراب کردم یعنی یک سره بهش میرسیدم تا خوبی میکرد من یک چیزی میخریدم پست میکردم براش نشد چیزی درست کنم براش نفرستم 

همین کارهام اونو تبدیل به هیولای کرد که فکر کرد من اویزونشم