یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سخت ی دقیقه شه وقتی خانواده خودم اینجورین از خانواده همسرم دیگه انتظار ندارم با همسرم اینا هم اونارو میبینن هر طور بخوان رفتار میکنن اخرشم شوهرم میگه خوبه اگه گوه هم بکنم دهنش جای نداره بره کسی رو نداره بره پیشش
من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...
من اصلا در جایگاه نظر دادن نیستم
اما دیدگاهم اینه شما از همون اول طاقچه بالا نزاشتین به عبارتی کلاس براش نزاشتین و خودتون رو هعی وفق دادین با اونا درصورتی که اونا باید دنبال شما میبودن
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲