2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته خیلی

377 بازدید | 37 پست

چند روز پیش تولد پسرداییم بود براش کادویی که خودش گف دوس داره رو خریدم بردم دو میلیون و پونصدم پولش شد حالا کاری با هزینش ندارم اولین کادوشم از سمت من بود ، دخترخالش هم گویا کیک پخته برده براش ، روز تولدش عکس کیک رو خودش استوری کرد و خالش هم عکس پسرداییم و دخترش رو کنارهم همراه کیک استوری کرد از اونروز اصلا حالم خیلی بده خیلی ... کادوی منم هیچچچچ... چون دلم شکسته از اونروز قطع رابطه کردم باهاشون ، پیگیر شد که چته ؟ گفتم قضیه رو 

برگشت گف چه ربطی داره هردوتون ابجیای منین هردو زحمت کشیدین !!!

منتها زحمت اون رف طاقچه و عکس دونفریشو خالش استوری کرد ک بگه خبریههه

زحمت من نیست و نابود شد 

خب حقم داری ناراحت بشی 

ولی یه چیز بگم زحمت شما چیز کمی نبوده ولی به نظرم بعضی ها کاری به میزانی که بهشون توجه و احترام میذاری ندارن 

یکیو بیشتر دوست دارن اون همش تو چشمشونه 

شما حسیم داری به پسر داییت؟

خب حقم داری ناراحت بشی ولی یه چیز بگم زحمت شما چیز کمی نبوده ولی به نظرم بعضی ها کاری به میزانی که ب ...

متاسفانه دوسش دارم و حس میکنم اون عکس رو عمدا گذاشتن و فکر میکردم اونم به من حسی داره که برگشت با گستاخی تموم گفت هر دو ابجیای منین !!! کلی خوبی در حقشون کردم کلییییی ...گیریم گذاشتن عکس کادو چیپ بوده لااقل اون کیک درپیت رو هم نمیذاشتی من ببینم ناراحت شم ... اون عکسای دونفره رو هم متاسفانه زن داییم گرفته ... اصلا قلبم مچالست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا برات مهمه که یه کاری که میکنی باید اونا هم در جوابش کلی تشکر و قدردانی کنن ؟ 

به قول مادر بزرگم کار نیک و بندازی تو چاه نیاز نیست درش بیاری 

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

متاسفانه دوسش دارم و حس میکنم اون عکس رو عمدا گذاشتن و فکر میکردم اونم به من حسی داره که برگشت با گس ...

به نظر من اشکالی نداره فدای سرت 

دیگه وقت نذار روی این پسره از رفتارش فهمیدم احتمالا حس تورو به خودش فهمیده و خواسته بهت بفهمونه متقابل نیست 

لیاقت نداره واقعا

بمیرم چقدر اذیت شدی بره به درک 

خیلیم محلش نذار دیگه کلا خودتو براش بگیر فکر نکنه خبریه 

چرا برات مهمه که یه کاری که میکنی باید اونا هم در جوابش کلی تشکر و قدردانی کنن ؟ به قول مادر بزرگم ک ...

من از کار خوبم پشیمون نیستم من از رفتار بد اونا در مقابلش ناراحتم ...

فکر کن ۴ماهه عزیزشون فوت شده همه جوره هواشونو داشتم هوای کادر و پسره رو ... بعد زودتر از همه کادو رو هم بردم دادم 

دقیقا روز تولد کیک خونگی با ظاهر خیلی داغونو برداشت استوری کرد مامانشم از این دوتا عکس دونفری گرفت داد خواهرش استوری کرد 

خیلیم طبیعی میگن خب که چی !

به نظر من اشکالی نداره فدای سرت دیگه وقت نذار روی این پسره از رفتارش فهمیدم احتمالا حس تورو به خودش ...

من واقعا شک کرده بودم که ممکنه این حسی نداشته باشه و پیامی بش نمیدادم یه ماهی 

خودش پیام داد خوشگلم اینا کرد تو رفیق روزای سخت منی مرسی بابت بودنت من خیلی دوستت دارم خواهر منی فلان 

گفتم شاید خجالت میکشه خواهر خواهر میکنه چون ممک اوایل برا اینکه تابلو نشه داداش میگفتم 

موقع کادو دادن هم تنها نبودم خواهرمم بود من دستپاچه بودم خواهرم گفت تو نشنیدی اما این گفت دوستت دارم مرسی !!

الان من ابجی گفتنتو باور کنم دوستت دارمتو باور کنم یا استوری خالتوهضو کنم با استوری خودت 

من واقعا شک کرده بودم که ممکنه این حسی نداشته باشه و پیامی بش نمیدادم یه ماهی خودش پیام داد خوشگلم ا ...

الان خواهر رو باور کن 

ببین پسرا مثل دخترا نیستن اگر کسیو بخوان رک و واضح میگن اینکارشون تو اب نمک گذاشتنه یا سو استفاده 

جدیش نگیر واقعا رفتارش بده کم محلی بکن هر وقت واقعا اومد جلو و ابراز علاقه واقعی کرد باور کن وگرنه اصلا حسابش نکن

اگه کادوت از روی رضا و رقبت باشه اصلا کاری نداره به اینکه بقیه هم بفهمن یا نه همین ک طرفت خوشحال شه ...

کاش با نیتی که برا خوشحالیش داشتم منو ناراحتم نمیکرد این وسط 

تموم دردم همینه 

چهارماه تموم سعی کردم حال این مادر و پسر خوب شه هربار تر زدن گفتم عیب نداره داغدارن نفهمیدن حواسشون نبوده 

الان واقعا دلم شکست

میدونم شما ناراحتی ولی با

عرض پوزش

پسره با این کارش داره میگه حسی به شما نداره

و علاقه اش به دختر خاله شه

و مادرشونم احتمالن فهمیده اینجوری گزاشته که شما از اون اقا فاصله بگیرید و دل نبندید بهش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بی خیال خودشون رو‌گرفتن زن داییت تا وقتی دختر خواهرش باشه نمیزاره پسرش بیاد سمت تو عمدا این کارو کردن .گله هم نکنی دیگه که بدتر میکنن.اصلا اهمیت نده .میدونم حق داری دلت شکسته ولی لیاقت نداشته 😫

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من
الان خواهر رو باور کن ببین پسرا مثل دخترا نیستن اگر کسیو بخوان رک و واضح میگن اینکارشون تو اب نمک گذ ...

کاملا منطقی و عاقلانس پیشنهادت 

نگه داشتن تو اب نمک که یه خریه داره بهمون میرسه دیگه ...

جالب اینه این پسر هیچیش اصلا مناسب نیست و من از همه جهت بالاترم و تازه این رفتارو کردن 

دخترخالش و من اصلا قابل مقایسم نیستیم 

ولی خب سراون ریدن به من 

یکم بی محلی بزار پیام داد کاملا عادی جواب بده  خودش اگه بخوادت خوب میشه ولی اگه به عنوان خواهر نگات میکنه هر کار هم بکنی هر طور رفتار کنی درست نمیشه فقط خودت اذیت میشی این وسط

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من
کاملا منطقی و عاقلانس پیشنهادت نگه داشتن تو اب نمک که یه خریه داره بهمون میرسه دیگه ...جالب اینه این ...

نه این فکر رو نکن تو احترامی که به اون کردی به خاطر شخصیت خودتت بود نه اون وگرنه شخصیت اون که مشخص شد با این رفتارش