الان حالتون چجوریه ؟من سر دوراهی موندم من درآمد خوبی ندارم تا بتونم بچه مو پیش خودم نگه دارم از طرفی از آینده هم میترسم پسرم حرفمو گوش نکنه و نتونم در نبود پدرش درست تربیت ش کنم گاهی وقتا تصمیم میگیرم پسرمو بدم ب باباش ولی حس مادری و اینکه نمیتونم ازش دل بکنم خیلی سخته
اگه کسی اینجا هست و بچه شو داده ب پدرش لطفا راهنمایی م کنه دوری از بچه تون خیلی سخته ؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثلا یک هفته پیش تو باشه یک هفته پیش اون اینطوری هم پدر و مادرش رو داره هم به شما فشار نمیاد از لحاظ مالی هر چند بچه پیش شما هم باشه وظیفشه خرج بچه رو بده بچت چند سالشه
۷ سالشه اینجوری نمیشه هم من نمیخوام اینجوری باشه هم شوهرم نمیخواد اینجوری باشه اینجوری بچه هم دوهواع ...
خب شما که توانایی اینکه همیشه پیش خودت نگهداری نداری نمیخوایم دو هوائه بشه بده به پدرش تنها راهت همینه ولی بچه مادر میخواد خیلی بیشتر به مادر نیاز داره تا پدر بچه ی شمام هنوز کوچیکه از آب و گل در نیومده