2777
2789

الان حالتون چجوریه ؟من سر دوراهی موندم من درآمد خوبی ندارم تا بتونم بچه مو پیش خودم نگه دارم از طرفی از آینده هم میترسم پسرم حرفمو گوش نکنه و نتونم در نبود پدرش درست تربیت ش کنم گاهی وقتا تصمیم میگیرم پسرمو بدم ب باباش ولی حس مادری و اینکه نمیتونم ازش دل بکنم خیلی سخته 

اگه کسی اینجا هست و بچه شو داده ب پدرش لطفا راهنمایی م کنه دوری از بچه تون خیلی سخته ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه که مثل هم نیستن...شما باید احساس خودتو درنظر بگیری...یکی دوری سخته براش یکی نه راحت کنار میاد

من سخته برام دوریش واقعا موندم چیکار کنم همینجوریشم ناراحتیه روحی گرفتم آخه نمیدونی شوهرم با چه ترفند و حقه ای طلاق م داده 

عزیزم بنظر من بهتره فرزندت بدی به پدرش برای اینکه هم درآمد درستی ندارید هم در ازدواج مجددتون مشکل ای ...

درسته منطقی فکر میکنم باید بچه م اونجا باشه ولی دلمو چیکار کنم همینجوریشم ناراحتیه روحی گرفتم 

دیگه نمیخوام ازدواج کنم هدفی برای ازدواج مجدد ندارم 

یعنی چجوری ؟شهرمون یک ساعت فاصله داره

مثلا یک هفته پیش تو باشه یک هفته پیش اون اینطوری هم پدر و مادرش رو داره هم به شما فشار نمیاد از لحاظ مالی هر چند بچه پیش شما هم باشه وظیفشه خرج بچه رو بده بچت چند سالشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
مثلا یک هفته پیش تو باشه یک هفته پیش اون اینطوری هم پدر و مادرش رو داره هم به شما فشار نمیاد از لحاظ ...

۷ سالشه اینجوری نمیشه هم من نمیخوام اینجوری باشه هم شوهرم نمیخواد اینجوری باشه اینجوری بچه هم دوهواعه میشه   

۷ سالشه اینجوری نمیشه هم من نمیخوام اینجوری باشه هم شوهرم نمیخواد اینجوری باشه اینجوری بچه هم دوهواع ...

خب شما که توانایی اینکه همیشه پیش خودت نگهداری نداری نمیخوایم دو هوائه بشه بده به پدرش تنها راهت همینه ولی بچه مادر میخواد خیلی بیشتر به مادر نیاز داره تا پدر بچه ی شمام هنوز کوچیکه از آب و گل در نیومده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خب شما که توانایی اینکه همیشه پیش خودت نگهداری نداری نمیخوایم دو هوائه بشه بده به پدرش تنها راهت همی ...

آره پسرم خودش میخواد پیش من بمونه چاره ای ندارم ی درآمد ناچیز دارم باید بهمون سر کنم

برام دعا کن عزیزم 

من بعد از طلاق پدر و مادرم موندم با بابام خودم انتخاب کردم به خاطر امکانات بیشتر خونش و اینکه مامانم بین خواهر برادرا من رو زیاد دوس نداره 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

آره پسرم خودش میخواد پیش من بمونه چاره ای ندارم ی درآمد ناچیز دارم باید بهمون سر کنمبرام دعا کن عزیز ...

نفقه اش با پدرشه ... قرار نیست مخارج اونو شما بدید

اگر خواستی نگهداری موظفه برای بچش خونه اجاره کنه 

نفقه پسرش رو هم ماهانه براساس تورم بده شما فقط باید خرج خودت رو بدی