2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست بچه شو داده باشه ب باباش بعداز طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 32 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفقه اش با پدرشه ... قرار نیست مخارج اونو شما بدیداگر خواستی نگهداری موظفه برای بچش خونه اجاره کنه ن ...

ماهی ۵ تومن بهم میده 

گفته پول کلاس هاشو هم میدم 

ولی بازم خیلی سخته کم میارم 

نداری خیلی سخته 

مهریه مم دزدید 

مگه چند تا بچه بودید ؟الان حالت خوبه که پدرتو انتخاب کردی؟

یه برادر دو تا خواهر دارم 

من خب چالش هم هست مخصوصا از وقتی بابام با یه دختر نسبتا جوان ازدواج کرد ولی برای ارامشم همین خونه پدر بهتره 

خونه مامانم هم کوچیکه هم بی امکانات هم تحمل بقیه برام سخته باهاشون دعوام میشه

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

یه برادر دو تا خواهر دارم من خب چالش هم هست مخصوصا از وقتی بابام با یه دختر نسبتا جوان ازدواج کرد ول ...

عزیزم برات آرامش میخوام 

ایشاله هر جا هستی خوشبخت بشی 

نظر شما چیه پسرمو بدم به پدرش ؟

ماهی ۵ تومن بهم میده گفته پول کلاس هاشو هم میدم ولی بازم خیلی سخته کم میارم نداری خیلی سخته مهریه مم ...

واقعا تو شرایط فعلی نمیتونم مجبورت کنم بگم از بچه ات بگذری 

اما آینده نشون داده درصد رضایت مادرهایی ک بچه هاشونو خودشون نگهداشتن خیلی کمه 

قرار باشه بری سر کار بالا سر بچه ات نباشی چه فایده داره اجتماع تربیتش میکنه 

تازه باباشم راست راست میچرخه راحت هم ازدواج مجدد میکنه 

عزیزم برات آرامش میخوام ایشاله هر جا هستی خوشبخت بشی نظر شما چیه پسرمو بدم به پدرش ؟

ممنونم ازت 

راستش نمیدونم خیلی انتخاب سختیه .. من خیلی احساسی ام نمیتونم پیشنهاد درستی بدم ❤️

انشالله بهترین تصمیم رو بگیری 🤲🏼🌹

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

اگه یکم دست بزن داره اگه حتی کمترین مواد مخدری مصرف می‌کنه ندار بره توروخدا 

بخدا من اصلا ب فنا رفتم بخاطر یک سال طلاق گرفتن بعدش باز آشتی گرفتن بابام معتاد بود دست بزن داشت و کلی چیزای دیگه روانیم کرد بخدا هزارتا تراپی رفتم درست نمیشم

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .