2777
2789
عنوان

ناراحت کننده ترین مشگل زندگیتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مرگ پدرم

سلام خدارحمتشون کنه فاتحه میخونم

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
منم شوهرم با خانوادم شیش ماه قهربود خیلی بده واقعا

الان آشتی کردن ؟

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

از اونجایی ک من صبورم  طاقتم زیاده چیزی رو تو زندگیم ب عنوان مشکل نمیبینم ی چالشه واسم ی بازی ک باید مدیریتش کنم و از اون مرحله رد شم 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
زیاد مهمون نمیاد خونمون خیلیییی ناراحتم 

خب دعوتی بگیرید از کسایی ک دوسشون دارید

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
نداشتن کاردرست حسابی و دائمی شوهرم .

عشقم ختم سوره های ذاریات طلاق مزمل و انشراح رو بردار

برای پیشرفت مالی کلا مادیات خیلی مجربه

زندگیتون به جایی میرسه که همه انگشت به دهن میمونن