2777
2789
عنوان

ناراحت کننده ترین مشگل زندگیتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 98 پست
قبول کردم

ممنون اقای جوانمرد 

ببخشید بجای پست ص قبل اینو ریپلای کردم 

حال ندارم برگردم ص قبل😭

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری بخدا شماهم نذار مامانت سیسمونی بده حتی یه تیکه تا همسرت بفهمه خونوادتم ناراحتن ازون بالاخره ...

ای بابا حالا مشکل اینجاس ک شوهرم میگه من سیسمونی از اونا نمیخوام خودم میگیرم ولی شرایط مالیش صفره حتی نمیتونه دو دست لباس براش بگیره حالا منم بدون اطلاعش نصف وسایلشو خریدم با پول بابام البته گذاشتم خونه مامانم ب امید آشتی کردن این آخه همش میگم اگه بچم یوقت زودتر بدنیا بیاد چه خاکی تو سرم کنم نه لباسی نه ساکی هیچی ...نمیشه ک 😧

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
آشتی میکنن عزیزم غصه نخور

توکل بخدا ...امیدوارم ❤

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
عشقم ختم سوره های ذاریات طلاق مزمل و انشراح رو بردار برای پیشرفت مالی کلا مادیات خیلی مجربه زندگیت ...

واقعا؟جواب داده خداخیرت بده اگه مجربه هرروزبخونم

گرجان به جان من کنی💕 جان و جهان من تویی💕
اره عزیزم چرا که نع

خداخیرت بده ازفردامیخونم خودم خ اهل قران ونمازم خداروشکر زندگیمونم خوبه تنهامشکل زندگیمون کارشوهرمه الان ازسرناچاری صبح تاشب مسافرکشی میکنه نه تفریحی داریم نه درامددرست درمونی کلی هم قسط وکرایه خونه و....

گرجان به جان من کنی💕 جان و جهان من تویی💕