نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وحشتناکه تا دورم شلوغه بهترم تنها که میشم حالم خراب میشه دو تا تاپیک زدم دیگه روم نمیشه دربارش حر ...
عزیزدلم ایشالله دیگه غم نبینی منم وقتی روز پدر میشه دلم آتیش میگیره.متاسفانه دنیا کارش حساب کتاب نداره سعی کن گریه کنی و تو خودت نریزی عزیزم.انشالله جاشون بهشت باشه.من عقیده دارم جسم این عزیزان از پیشمون رفته ولی روحشون پیش ماست.
ناراحت کننده ترین اتفاق زندگیم بلایی بود که یه ادم بی شعور سرم آورد هنوزم شبا کابوسشو میبینم آبروریزی های بعد اون اتفاق همه منو گناهکار دونستن اما من نخاستم جزییات اون اتفاقو برا کسی شرح بدم و تو دلم مونده و اینکه این قضیه رو نامزدمم نمیدونه و من هرروز عذاب میکشم و درون خودم میسوزم
کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
عزیزدلم ایشالله دیگه غم نبینی منم وقتی روز پدر میشه دلم آتیش میگیره.متاسفانه دنیا کارش حساب کتاب ندا ...
خیلی دنیای بدیه😢
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔