2777
2789
عنوان

ناراحت کننده ترین مشگل زندگیتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 98 پست
وای عزیزم خیلی سخته خدا مامان گلتو بیامرزه به خودتم صبر وآرامش بده😢

وحشتناکه

تا دورم شلوغه بهترم

تنها که میشم حالم خراب میشه

دو تا تاپیک زدم دیگه روم نمیشه دربارش حرف بزنم

الانم خیلی از تاپیکا درباره روز مادره

میبینم دیوونه میشم😭😭😭😭

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شیوا خانم خدا مادر شمارو رحمت کنه و روحشون شاد باشه و ان شاءالله روز قیامت با حضرت زهرا سلا ...

دعوت دوستیم وقبول کنیدسوال دارم

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
وحشتناکه تا دورم شلوغه بهترم تنها که میشم حالم خراب میشه دو تا تاپیک زدم دیگه روم نمیشه دربارش حر ...

عزیزدلم ایشالله دیگه غم نبینی منم وقتی روز پدر میشه دلم آتیش میگیره.متاسفانه دنیا کارش حساب کتاب نداره سعی کن گریه کنی و تو خودت نریزی عزیزم.انشالله جاشون بهشت باشه.من عقیده دارم جسم این عزیزان از پیشمون رفته ولی روحشون پیش ماست.

میدونم عزیرم سخته من با اینکه ازتو داغون میشدم ولی جوری رفتار میکردم که انگار اصلا مهم نیست قهرش اون ...

خیلی خودمو کنترل میکنم ک چیزی نگم ولی خب سختمه مخصوصا ک باردارم و خسته شدم 😧😧😧😧

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

ناراحت کننده ترین اتفاق زندگیم بلایی بود که یه ادم بی شعور سرم آورد هنوزم شبا کابوسشو میبینم آبروریزی های بعد اون اتفاق همه منو گناهکار دونستن اما من نخاستم جزییات اون اتفاقو برا کسی شرح بدم و تو دلم مونده و اینکه این قضیه رو نامزدمم نمیدونه و من هرروز عذاب میکشم و درون خودم میسوزم

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
عزیزدلم ایشالله دیگه غم نبینی منم وقتی روز پدر میشه دلم آتیش میگیره.متاسفانه دنیا کارش حساب کتاب ندا ...

خیلی دنیای بدیه😢

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
خیلی خودمو کنترل میکنم ک چیزی نگم ولی خب سختمه مخصوصا ک باردارم و خسته شدم 😧😧😧😧

حق داری بخدا شماهم نذار مامانت سیسمونی بده حتی یه تیکه تا همسرت بفهمه خونوادتم ناراحتن ازون بالاخره هر بحثی دوطرفست

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑