2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله فقط واسه کرایه ماشینا،پس دو نفر ۱۰۰دینار خوبه؟

آره به نظرم کافیه

من تا الان یه یازده دوازده باری رفتم

مسیر مرز تا کربلا یا نجف ، ۱۵ تا ۲۰ دیناره

برگشت هم همین قیمت

ارزش پول ما میاد پایین ، وگرنه اونا قیمتاشون ثابته ده ساله.

ولی به نظرم محض احتیاط حتما یه مقدار بیشتر همراه داشته باشید

بالاخره کشور غریبه

خدایی نکرده مشکلی چیزی ممکنه پیش بیاد.

آره به نظرم کافیهمن تا الان یه یازده دوازده باری رفتممسیر مرز تا کربلا یا نجف ، ۱۵ تا ۲۰ دینارهبرگشت ...

سلام 

منم می‌خوام اربعین برم کربلا 

اما اصلا نمیدونم چیکار کنم و از کجا ثبت نام کنم ؟

تنهام هستم ترسناکه ؟ باید تنها برم ولی نمی‌دونم چطور برم و چیکار کنم

سلام منم می‌خوام اربعین برم کربلا اما اصلا نمیدونم چیکار کنم و از کجا ثبت نام کنم ؟تنهام هستم ترسناک ...

پاس از پلیس من

سماح ثبت نام

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
سلام منم می‌خوام اربعین برم کربلا اما اصلا نمیدونم چیکار کنم و از کجا ثبت نام کنم ؟تنهام هستم ترسناک ...

امسال نمیدونم ثبت نام به چه صورته

ولی سال های قبل از سایت سماح بود.

بله تنهایی به هیچ عنوان نرید و سعی کنید حتما یه آقا یا یه خانواده همراهتون باشه. یا با گروه هایی که از سمت مساجد میرن ، برید

مخصوصا اگه اولین بارتونه که به هیچ عنوان تنها نباشید 

مخصوصا امسال که شرایط یکم سخت تر و امنیتی تر هم هست 

امسال نمیدونم ثبت نام به چه صورتهولی سال های قبل از سایت سماح بود.بله تنهایی به هیچ عنوان نرید و سعی ...

کسی نیست آخه بیاد باهام

کاروان از کجا میتونم پیدا کنم با اونا ثبت نام کنم ؟

امسال نمیدونم ثبت نام به چه صورتهولی سال های قبل از سایت سماح بود.بله تنهایی به هیچ عنوان نرید و سعی ...

ببخشید خواهر عزیزم از چه لحاظ میگید سخت تره امسال؟ماهم قصد داریم بریم به امید خدا

اما واقعیتش الان که میبینم شما و یکی دیگه از دوستان گفتید سختو امنیتی هست دلهره پیدا کردم 

چون بچه و افراد سن بالا هم قراره با ما باشند .

میشه لطفا اگه خبر خاص و دقیقی دارید بگید چی به چیه.

کسی نیست آخه بیاد باهامکاروان از کجا میتونم پیدا کنم با اونا ثبت نام کنم ؟

ماهم قصد داشتیم با کاروان بریم اما برای ایام اربعین نبود بخاطر همین چند تا خانواده قراره باهم عازم بشیم به امید خدا

کسی نیست آخه بیاد باهامکاروان از کجا میتونم پیدا کنم با اونا ثبت نام کنم ؟

تنها خطرناکه اونم واسه یه خانم

نمیگم همه ، ولی خیلی ها دنبال سوءاستفاده هستن و فقط کافیه بفهمن تو یه کشور غریب و تو این سیل جمعیت که معلوم نیست کی به کیه ، شما تنهایی

اتفاق یه بار می افته. و احتیاط شرط عقله

من نمیدونم دقیقا از کجا میتونید کاروان هارو پیدا کنید

ولی اگر پرس و جو کنید از مساجد و سازمان های حج و زیارت و عتبات ، قطعا به نتیجه می‌رسید.