2777
2789
عنوان

فقط خانما بیان

92 بازدید | 6 پست

سوالم از خانماییه که زنونگیه بالایی دارن پس اگه به هر علتی مخالفین نیاین؛چجوری برای پارتنر یا شوهرتون ارامبخش هستین؟چجوری باعث میشید طرفتون حس ارامش کنه یا حالش خوب باشه چجوری اون حس خوب و منتقل میکنید؟حسی که انگار فرشته این

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غر نزدن‌.مهربون بودن.درک داشتن از شرایط فعلی زندگی....البته بنظرم وقتی مرد خوب باشه.این حس به خانمی ...

عشقم ببین من منظورم این نیست میذونی اسنا کارایین که انگار داری باهاش تلاش میکنی بهش حس ارامش بذی یعنی انگار ازش به عنوان یه وسیله استفاده نیکنی و تلاش میکتیزکه باهاش ارامش بدی ولی شاید طرف با اینا اروم نشه؛دیدی بعضی از لحظات ارامبخشن برات؟با اینکه طرفت نه درکی داره نه هیچی ؛واسه ارامش تو اقایون باید هورمونی اکسی توسین ترشح شه که نمیدونم چیکار کنم که بدنش این هورمونو ترشح کنه؛

غر نزدن‌.مهربون بودن.درک داشتن از شرایط فعلی زندگی....البته بنظرم وقتی مرد خوب باشه.این حس به خانمی ...

و یه چیز دیگه که به حرفه شما ربطی نداره ولی اگه در این مورد میذونی کمکم کن؛مثلا لوندی و ناز کزدن و عشوه اومدن که تو ذهن همه میاد همه فکرشون به اولین جایی که میره بغل کردنه که لوندی و مساوی با بغل کردن و بوسیدن و نوازش  و شیطنت که مثلا از سر کول طرف بالا بریم میبینن؛ولی اینا همشون نقابه لوندی خوده لوندی یه چیز پیچیده تر و خاص تریه که مثل اینا عادی نمیشه میتونین کمکم کنید بهم لوندی و توضیح بدین ؟میدونین بغل کردن و بوسیدن کارای رندومین که زود عادی میشه و صرفا نقابه زود گذره