2777
2789
عنوان

یه دختر بچه که تو پارک مبخوابه رو اوردیم خونه الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 84 پست
عزیزم اجرتون با خداست . من یه پیشنهاد دارم برا خاطره خدا کمک کنین و حساب و کتابتون با خدا باشه..

من خیلی دلم براش کبابه بخدا اما فقط چون تا حالا این جور چیزا برام پیش نیومده ی کم میترسم بعدم از نظر نظافت ی کم حساسم چند بار گفتم برو پاتو بشور زیاد دوس نداره بشوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دادگاه همیشه طرف مرد باشه و بچه رو بده دست پدر بهتر از این نمیشه

خب شاید مادره بچه رو قبول نمیکرده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بخدا اصلا هیچی نمیدونم

هووف. با مسجد محل صحبت کنید یه گل ریزون انجام بدن. حداقل تو اتاقک پارک سکونت کنن. نمیشه که خطرناکه برای بچه. اونو تو پارک پر معتاد تزریقی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

به نظرم بچه پیش نامادری خیلی بهتره تا نا پدری 

جامعه کثیفه خیلی به مردغریبه اعتمادی نیست

نامادری نهایت کتک میزنه و بداخلاقی  ولی ناپدری هرکثافطی ازش برمیاد

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

من خیلی دلم براش کبابه بخدا اما فقط چون تا حالا این جور چیزا برام پیش نیومده ی کم میترسم بعدم از نظر ...

به دختر خودتم بگو بشوره که فک نکنه فرق میزاری. باهاش با زبون مهربونی بگو .. باباش چرا راضی نمیشه بفرسته بهزیستی آخه هرچی باشه از پارک که بهتره

لباس دادم حموم ببینم فردا میره زیاد بهش چیزی بگی ناراحت میشه اخه دلم نیومد بگم بروحموم

اول بچه خودتو بفرست حموم بعد که بچت امد بیرون بگو حالا نوبت توعه بری شاید اینطوری تشویق بشه 

شاید این بچرومادرش نخاسته

شایدنمیدونم

طفلی گناه داره چقد توسختی داره زندگی میکنه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

به نظرم بچه پیش نامادری خیلی بهتره تا نا پدری جامعه کثیفه خیلی به مردغریبه اعتمادی نیستنامادری نهایت ...

فکر کردی 

چند تا برادر نامادری دیدم که به بچه تجاوز کردن قرص خوروندن

باز مادره بهتر از هزار تا مرده

این بچه بیشتر گناه داره چند نفر نیستن ب اینا کمک کنن مگه میشه تا کی میخوان تو پارک زندکی کنن؟

پدربزرگ مادربزرگ،عمه عمو؟

چقد بیرحمی زیادشده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،