بچه ها ی دختر بچه کلاس سوم که خونه اینا ندارن باباباش تو پارک زندگی میکنن رو اوردیم خونه مامانش طلاق گرفته باباشم میره اصفهان امشب ینی الان رفته بعد این اقا یه اشنایی خیلی دوری باشوهرم داره امروز پیام داد بهش که میشه من میرم دخترم پیش شما بمونه مام دلمون سوخت گفتیم باشه اما خیلی نگرانم از طرفی بیش از اندازه قلبم براش ب درد میاد از طرفیم تربیتش بابچم فرق میکنه بعدم لباس ایناش کثیف بود میترسم شپش داشته باشه خدا منو ببخشه اما ی جوریم کلا قلبم آشوبه
عزیزم اجرتون با خداست . من یه پیشنهاد دارم برا خاطره خدا کمک کنین و حساب و کتابتون با خدا باشه..
من خیلی دلم براش کبابه بخدا اما فقط چون تا حالا این جور چیزا برام پیش نیومده ی کم میترسم بعدم از نظر نظافت ی کم حساسم چند بار گفتم برو پاتو بشور زیاد دوس نداره بشوره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی دادگاه همیشه طرف مرد باشه و بچه رو بده دست پدر بهتر از این نمیشه
خب شاید مادره بچه رو قبول نمیکرده
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
هووف. با مسجد محل صحبت کنید یه گل ریزون انجام بدن. حداقل تو اتاقک پارک سکونت کنن. نمیشه که خطرناکه برای بچه. اونو تو پارک پر معتاد تزریقی
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!