2777
2789
عنوان

یه دختر بچه که تو پارک مبخوابه رو اوردیم خونه الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 84 پست
خب لباس جدید بده بهش ببرش حمومبرا چی پس بردی خونت؟ ک مراقبش باشیاین ینی مراقبتمادر نداره ،سخته فهمید ...

عزیزم خودم اگه کوچیکتر بود میتونستم ببرم حموم یا لباس تنش کنم اما من وند دست لباس دادم بازور ی تیشرت شلوار پوشید بازور رفت پاشو شست منم بخاطر اینکه ناراحت نشه دلم نمیاد اصرار کنم بره حموم چون عقلش میرسه بهش برمیخوره مثلا ب ما میگه ما خونه داریم دوس نداره با بفهمیم ک تو پارک میمونن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بچه بیشتر گناه داره چند نفر نیستن ب اینا کمک کنن مگه میشه تا کی میخوان تو پارک زندکی کنن؟

واقعا دنیا براهمه مثل هم نیست نمیدونم چرا خدا برا بعضیا اصلا نمیسازه

الاهی 

من خودم از ایشون کوچیکتر بودم نزدیک بود  خانوادم از هم جدا شن طلاق بگیرن 

شاید بتونم یکم حسو حالشون رو درک کنم

اگ وضعشون اوکیه براش یکم خوراکی های خوشمزه 

ی عروسک کوچولو یا ی لباس تمیز

براش بگیرین حداقل یکم 

بچگی کنه 

انشالا که مشکلتون حل میشه 

و بچه هم به بهترین شکل بزرگ میشه 

خدا بزرگه نگران نباشین 

انشالا حا میشه 

و حرفایی هم ک زدم به عنوان 

یک فرد خیلی کوچیک بود به عنوان یه نوجوان 

که خیلی چیزا رو تجربه کرده گفتم 

اگه ناراحت شدین ببخشید ❤️‍🩹🫠

یه لطفی کن ببرش حمام تمیزش کن یه دست لباس بهش بدخ لباساشو بشور،چه اشکالی داره تا باباش بیاد حسابی به ...

لباس دادم اما حموم نگفتم بره چون گفتم دستو‌پاتو بشور گفت که تمیزه انگار ناراحت شد بخاطر همین چیزی نگفتم ببینم فردا میره

فکر کردی چند تا برادر نامادری دیدم که به بچه تجاوز کردن قرص خوروندنباز مادره بهتر از هزار تا مرده

اونم هست ولی برادر کمتر پیش بچه رفتو امد داره نادر تره این اتفاق

ناپدری همیشه هست 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

تا حالا راهت افتاده اونور که انشالله نیوفتهمی دونی چقدر زن و اذیت می کنند می ترسونند

متوجه نشدم؟

مادر بچروترسوندن اذیت کردن تودادگاه بچرو ندادن بهش؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اسی خداخیرت بده بزار حداقل پیشتون ارامش داشته باشه ببرش حموم میتونی چکش کنی چیزی داره یا نه بعدم لبا ...

دلم نمیاد چکش کنم چون مشخصه عقلش میرسه و ناراحت میشه لباساشم شستم بخدا حتی وقتی فهمید میشورم میگفت تمیزه یا برا دستو پاش میگه که تمیزه نمیشورم منم دلم نمیاد اجبارش کنم میگم نکنه دلش بشکنه اما ببینم فردا میتونم بفرستمش

لباس دادم اما حموم نگفتم بره چون گفتم دستو‌پاتو بشور گفت که تمیزه انگار ناراحت شد بخاطر همین چیزی نگ ...

بگو میدونم تمیزی ماهم تمیزیم ولی تابستونه بخاطر گرما هرروز میریم حمام و...یه جوری راضیش کن