2777
2789
عنوان

کسایی که افسردگی داشتن بیان

126 بازدید | 30 پست

من حس میکنم چند روزه دوباره وارد فاز افسردگی شدید شدم تمام حسامو از دست دادم از همه چیز بدم میاد یا بی حسم چیزای کوچیک خیلی تو ذهنم بزرگ میشن و تبدیل به یک فاجعه میشن و به مغزم فشار میارن همش خوابم میاد بجز شبا که اصلا نمیتونم بخوابم دلم نمیخواد هیچکاری بکنم درسامم اصلا نمیتونم بخونم دارم میمیرم چیکار کنم از این وضع خارج شم؟؟؟؟ همه چی برام بی معنی امید به زندگیم صفر هفته جدید دوتا نوبت مشاوره گرفتم ولی هیچوقت تاحالا تراپیستا نتونستن ذره ای کمک کنن بهم امیدی ب اینم ندارم دلمم نمیخواد دارو مصرف کنم چون یهو ی تایمی حالم بهتر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید درمانتو ادامه بدی و داروهاتو مرتب مصرف کنی 

سعی کن تو فضایی نباشی که افسردگیت برگرده 

تا درمان رو کامل نکردی قطعش نکن نگران نباش همه بعضی وقتا غمگین میشن من خودم هم افسردگی داشتم اما الان فقط گاهی غمگینم افسردگی خیلی ترسناک و خطرناک تر از غمه 

قران خوندن بنظرم...‌ببین شاید بی ربط باشه من خارپاشنه زدم بعد کلی دوا درمون..الان دارم صدرو نوره و حنا همراه سرکه میزارم کف پام روز یساعت....بشدت آروم شدم البته اشتهامم عجیب کم شد

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

سعی کن ارتباطتو با خدا بیشتر کنی .یعنی یه تایمی از روز باهاش حرف بزنی مثل دو تا دوست ازش کمک بخوای و به همه چی رو خودش بسپری 

افکار منفی اومد توی ذهنت سریع ذکر استغفرالله ربی و اتوبه الیه رو بگو و هر روز ده تا از نعمت هایی که خدا بهت بخشیده رو شکر کن حتی برای چیزهای کوچیک از خدا تشکر کن 

در طول روز اتفاقاتی که دوست داری بیفته تجسم کن و از خدا تشکر کن

من افسردگی شدید گرفتم به ولله بدون هیچ دلیلی.هم زندگی متاهیلم عالیه هم خونه بابام خداروشکر عالیه همه چی 

اولین قدم رفتم بهترین روانپزشک شیراز ک بهم دارو داد فقطم دو تا قرص داد ک یکیشو بعد یه مدت قطع کرد یکیشم یکسال مصرف کردم بعد قطع کرد 

قدم دوم از خونه زدم بیرون این مورد حتی موثرتر از دارو بود با دوست و فامیل معاشرتمو زیاد کردم و علاوه بر معاشرت بیرون خونه زیاد میرفتم مثل مسجد هر روز غروب برا نماز و تفریح و گردش و خرید و ...

بهترین روانشناس هم رفتم ک بشدت کمکم کرد 

قدم بعدی بهترین فوق تخصص طب ایرانی رو تهران پیدا کردیم تحت نظر ایشونم بودم ک دارو بهم داده بود و در کنار دارو شیمیایی دارو ایشونم مصرف میکردم ایشون سبک زندگیمو اصلاح کرد از جمله خواب و تحرک و تغذیه در کنارشم داروها داد

پیاده روی 

شنا 

دوچرخه سواری

نمیدونم ولی من ی چیز سطحی توضیح دادم من یه مغزم بشدت فشار میاد رد میدم کامل و تصمیمات عجیب غریب میگی ...

من نسبت به همه چی بی ذوق شدم خنثی خنثی میدونی قبلاً نسبت به چیزی که ذوق داشتم اونقدر پافشاری و تلاش میکردم تا به دستش بیارم حالا انگار بنزین تموم کردم اصلاً انگار دنیا برام معنی نداره همش با خودم میگم که چی بشه اصلا از این حالتم خوشم نمیاد انگار یکی درونمه میخاد زندگی کنه ولی یکی دیگه زورش بیشتر نمیذاره 

باید درمانتو ادامه بدی و داروهاتو مرتب مصرف کنی سعی کن تو فضایی نباشی که افسردگیت برگرده تا درمان رو ...

از وقتی برگشتم خونه حالم بدترم شده کلا از همه طرف تحت فشارم چطوری خودمو دور کنم وقتی زندگیم سرتاسر فشاره؟ 

ببخشید حتی میل جنسی هم از دست دادم از این چیزا حالم بهم میخوره از پسرام متنفرم دنیا کلا برام تاریک شده