هرکس هنگام خواب «سه مرتبه» بگوید: « یَفْعَلُ اللّٰهُ مَا یَشاءُ بِقُدْرَتِهِ وَ یَحْکُمُ مَا یُرِیدُ بِعِزَّتِهِ ؛ انجام دهد خدا هر چه را خواهد به قدرتش و حکم کند هر چه خواهد به عزتش»، مانند این است که هزار رکعت نماز بجا آورده باشد.
دثستان علاقه مند و مذهبی رو هم تگ کنین بخونید برای منم دعا کنین شمارو بقرآن، برای سلامتیم و حاجت چهار سالم و عاقبت بخیری پدرو مادرم 🥺💔
🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست
منی که کلی شب این ذکرو میخوندم ومیخونم 😎ولی فلج خواب دارم گاهی وقتا برام دعا کنینننن
اانشالله که سریعتر مشکلت رفع بشه عزیزم، برات دعا میکنم
🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست