2777
2789
عنوان

بده به پدرشوهرم بگم تنها بیاد

329 بازدید | 19 پست

میدونم طولانی شد ولی خواهش میکنم بخونین و خواهرانه کمک کنین چند شبه خواب ندارم

تو تاپیکای قبل گفتم من قطع رابطه بودم به پیشنهاد مشاور و خیلی خیلی کم میرفتم خونشون

چند وقت پیش خودشون رفت و آمدو شروع کردن و رفتارشون عادی بود منم کاری از دستم بر نمیومد 

دلایل قطع رابطم خیلی زیاد بود

حالا بار کم کم رفتاراشونو دارن شروع میکنن 

تو روم انگار نه انگار ولی پشت سرم پر کینه و نفرتن به دخترمم کاری نمیکنن مادرشوهر و خواهر شوهرم چه قبلا چه الان پدرشوهرم بخواد چیزی به من یا دخترم بگیره نمیزارن ولی تا دلتون بخواد برای اون یکی نوه خرید میکنن

من اون مدت با پدرشوهرمم رابطه ای نداشتم چون شوهرم از لحاظ مالی براش مشکل بوجود اومده بود و پدرشوهرم گفت پول ندارم چند روز بعدش فهمیدیم یه مبلغ بالایی قرض گرفته داده به خواهرشوهرم اینا

دخترمم دنیا اومد گفتن پول ندارن و اندازه پول یه دست لباس هدیه دادن چند وقت بعدش یه نیم ست به خواهرشوهرم خریدن و برای بچشم جشن گرفتن گفتن زشته سرش پایین باشه

الان پدرشوهرم به شوهرم تو قرضاش کمک کرده

بنظرتون بازم رفت و آمدو کم کنم یا به پدرشوهرم بگم اگه میخواد دخترمو ببینه تنها بیاد

خیلی بهم فشار میاد مادرشوهرم کلا با دروغ و فریب کلک باهام رفتار میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم چی شده ولی توقع مالی از خانواده ها نداشته باشید مخصوصا خانواده همسر

توقع ندارن ولی فرق گذاشتن هم کار درستی نیس معلومه برای هر کسی مهمه

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
با اونی که برات هی خبر میاره از پشت سر قطع رابطه کن.

پدرشوهرم بیشتر میگه

مثلا میگه میخواستن فلان چیزو برای دخترت بخرم خواهرشوهرت دعوا راه انداخت

قبل قطع رابطه تو گوشی شوهرم میدیدم رسما بهم توهین میکردن و فحش و ...

من نمیدونم چی شده ولی توقع مالی از خانواده ها نداشته باشید مخصوصا خانواده همسر

من نمیتونم ببینم برای یه نوشون سرویس طلا میخرن و برای بچه ی من تو مناسبتا دست خالی میان و بجای تبریک میگن ما ازینجور مناسبتا خوشمون نمیاد

بله.چون دلایلت محکمه پسند نیست گرچه ناراحت کننده هس ولی دلیل منطقی نیست

خب الان چیکار کنم 

تو محرم بار ها فامیل به من گفتن براتون قربونی و حلیم و آش فرستادیم خونه مادرشوهرت ولی نداد

بچم دنیا اومد حرکی هدیه داد برداشت برای خودش

حتی الان بریم خونشون ۲،۳ تا قربون صدقه میره ولی دلش نمیاد از خوراکی هاشون بیاره برای دخترم دخترمم دست بزنه ناراحت میشن

جوونه پیر نیست برای بچه خواهرشوهرم هرجا بره بخواد خرید کنه میگرده یچیز مارک پیدا کنه ولی دختر من دنیا اومد چند تا لباس کهنه رنگ و رو رفته کوچیک آورد گفت سایز دیگه نداشت بپوشون شوهرم نذاشت تنش کنم گفت یکی ببینه آبروم میره

منم تقریبا توی شرایط تو بودمسطح توقعم رو آوردم پایین شمام سطح توقعت رو بیار پایین و رفت و آمد رو کم ...

ربطی به توقع نداره من تا قبل دنیا اومدن بچه خواهرشوهرم لباس کهنه برای بچم میاوردن تشکر میکردم میگفتن مدلشونه

ولی مدلشون نیست

خب الان چیکار کنم تو محرم بار ها فامیل به من گفتن براتون قربونی و حلیم و آش فرستادیم خونه مادرشوهرت ...

ارتباطتو کم کن

انتظاراتتو بخاطر آرامش خودت به صفر برسون.

فامیلاش هم اشتباه کردن که سهم شما رو بجای اینکه مستقیم بدن بخودت دادن دست واسطه!

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
منم تقریبا توی شرایط تو بودمسطح توقعم رو آوردم پایین شمام سطح توقعت رو بیار پایین و رفت و آمد رو کم ...

ربطی به توقع نداره من تا قبل دنیا اومدن بچه خواهرشوهرم لباس کهنه برای بچم میاوردن تشکر میکردم میگفتن مدلشونه

ولی مدلشون نیست