2777
2789
عنوان

بیاین تو یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 39 پست
پس همین گفته شایددوست نداره بهش برسی وزیرپوستی حسادت میکنه البته این فقط یه حدسه یه وقت نمیخوام تهمت ...

نه ، طفلی اینجوری نیست من خودم خیلی بدبینم تو این چیزا، مطمئنم ازش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم من خودم زیاد به این چیزا اعتقاد ندارم نمیتونم دقیق نظر بدم اگر واقعا میدونی درسته پس مطمعن باش اثرشومیذاره اعتقاده این اگه همین اعتقاده به خدا داشته باشیم خدا بهترینارابرامون رقم میزنه ولی بازم طرزفکرتون محترمه وهرکسی شرایط خودشوبهترمیدونه

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
ببین عزیزم حتی حتی اگرم راست ودرست گفته باشن اما این ما هستیم که اینده را می سازیم اگه واقعا بخوای خ ...

حرفت کاملا درسته عزیزم ، برای همینم توی این یه سال جدایی با تمام اشک و حال بدم ، بهش نه گفتم ، عشق ما بهم خیلی خیلی زیاد بود، ما چند بار راهمون از هم جدا شد ولی برگشتیم ، موقع طلاق تا یه ماه زنگ میزد و هر دو از پشت تلفن هق هق میکردیم، برام جدایی ازش خیلی دردناک بود ولی گاهی وقتا آدم یه حرف ساده واسه دلخوشی می‌خواد ، یه تایید ، 

من امروز اروم شدم با حرفایه این خانوم ، انگار قرار امروز یه مهر تایید زده بشه روی تصمیمم درمورد رد کردن درخواست ازدواج دوباره،

بعضی وقتا همش تو دلم میگفتم نکنه واقعا باید بهش فرصت میدادم 

حرفت کاملا درسته عزیزم ، برای همینم توی این یه سال جدایی با تمام اشک و حال بدم ، بهش نه گفتم ، عشق م ...

به نظر من نه ناراحت نشی اما خدا به انسان عقل وشعور داده شما باعقل وشعوری که دارین می گین زندگی با این فرد اخر خوشی نداری حتی مدتی باهاش زیر یک سقف زندگی کردین وتوی اون زندگی فرصت بهش دادین اما نشد که نشد پس دوباره یک اشتباه را نکنید انشالله موفق باشین وهرچی به صلاحتون هست همون بشه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
به نظر من نه ناراحت نشی اما خدا به انسان عقل وشعور داده شما باعقل وشعوری که دارین می گین زندگی با ای ...

کاملا درسته، ولی گاهی وقتا عشق ادمو کور میکنه ، بی عقل میکنه ، من همیشه تو‌ زندگی زن محکم بودم و هستم ولی واقعا واقعا واقعا سر این مسله خیلی کم آوردم، عشق و دوس داشتن خیلی ادمو بیچاره میکنه 

کاملا درسته، ولی گاهی وقتا عشق ادمو کور میکنه ، بی عقل میکنه ، من همیشه تو‌ زندگی زن محکم بودم و هست ...

دقیقا اما امیدوارم بتونی تصمیم مهم وخوبی بگیری😍😍😍

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭