2777
2789
عنوان

بیاین تو یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 39 پست

من به هیچکدوم اینااعتقادندارم یه مدت باشوهرم مشکل داشتم پیش خیلیارفتم فالگیرصوفی دعانویس همشون گفتن دراینده طلاق میگیری پیش شوهرت برنگردودایره بختت پاره است،سریکسال طلاق میگیری ولی من برگشتم تابه همه ثابت کنم ایناهمه اش چرته!

من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی ابی*ولی باخفت وخواری پی شبنم نمیگردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم حتی حتی اگرم راست ودرست گفته باشن اما این ما هستیم که اینده را می سازیم اگه واقعا بخوای خوشبختی را ببینی باید روحت را بزرگ کنی پشتکارت را زیاد چرا وقتی می دونی با یک فردی که مشکل روحی دارا مامانش راضی نیست بعد اینهمه سختی بازم خوشبختت نمی کنه می خوای ازدواج کنی درسته درلت باهاش هست اما اگه واقعا خوشبختی خودت برات مهمه می تونی اینده کی اتفاق نیوفتاده را خودت بسازی نه چیزی که دیگران گفته را اجرا کنی بهرحال امیدوارم خوشبخت بشی وروی خوشیختی را ببینی

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
بهم گفت به شدت ازش دوری کن، سرنوشتتو خودت عوض کن، گفت نزار یه عمر پشیمون شی با انتخاب دوباره شوهرت ، ...

منم میخام...شمارشو نداری

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل

زیاد اعتماد نکن به نظر من یه تفاعل به قران بزن ولی اینجور چیزارازیاد جدی نگیریامطمعن شو از همین راهی که گفتم بگو یه نفر دیگه زنگ بزنه به نیت شما

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
ولی برام عجیبه فالگیر بتونه سال تولد رو بگه !!!!!!!! فکر نمیکنید کسی به این فالگیر اطلاعات شما رو دا ...

نه ، اصلا دوستم هم اینو از طریق دوستش پیدا کرده، آدمیتم عینه خواهرمه ، اینجوری نیست بیچاره ، 

اره، گفت دست خودته، بهت فرصت ازدواج دوباره باهاش داده میشه ولی تو نکن این کارو ، گفت صبور باش یه آدم ...

اره اینده را خوت بساز محکم واستوار برای خوشبختی خودت بجنگ تسلیم فال وپیشگویز هم نشو

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
بهم گفت به شدت ازش دوری کن، سرنوشتتو خودت عوض کن، گفت نزار یه عمر پشیمون شی با انتخاب دوباره شوهرت ، ...

تروخدا شمارشو بده بمن.درخاست دوستی میدم بیا خصوصی شمارشو بده

بقران بدجور احتیاج دارم زندگیم اصلا روبراه نیس.در. شرف طلاقم

خاهش میکنم

گاهی درست میگن واقعا من به عینه دیدم کار بعضی هاشونو ولیییییی گفتن سال تولد خیلی برام عجیبه

نميدونم تا حالا اصلا مراجعه نكردم

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

اينجور فالگيرا كه دقيق ميگن جن وكيل دارن

جن خبرارو ميده براشون

كلا نبايد بري سراغ اينجور  آدما خطرناكه

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

[QUOTE=55157253]زیاد اعتماد نکن به نظر من یه تفاعل به قران بزن ولی اینجور چیزارازیاد جدی نگیریامطمعن شو از همین راهی ...[/QUOTEا

اخه این دو سال پیش هم حرفای عجیبی زد به دوستم ، مشخصات دقیق نامزدشو داد ، بعدم بهش گفت فریب ظاهرشو نخور مراقب باش که دوستم با پسره عقد کرده بعدم پسره ولش کرد، حرفای عجیبی زد همون موقع هم 

نه ، اصلا منو نمیشناسه ، این دوستم هم عینه خواهرمه ، اصلا با هم بزرگ شدیم ، چیزی نگفته 

پس همین گفته شایددوست نداره بهش برسی وزیرپوستی حسادت میکنه البته این فقط یه حدسه یه وقت نمیخوام تهمت زده باشم ببخشید

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
اينجور فالگيرا كه دقيق ميگن جن وكيل دارن جن خبرارو ميده براشون كلا نبايد بري سراغ اينجور   ...

اره اینم دو سال پیش به دوستم گفته بود فال قهوه بهونست من از جایی دیگه خبر میگیرم ، چی بگم والا