2777
2789
عنوان

بیاین تو یه لحظه

355 بازدید | 39 پست

من امروز خیلی دلم گرفته بود زنگ زدم به دوستم ایران، شماره یکیو بهم داد که برام فال گرفت

اول بگم لطفا درخواست شماره نکنید ، اصلا نمیخوام انگ‌تبلیغ بهم بچسبه فقط میخوام نظرتونو بدونم .

من تو دلم نیتم در مورد  قبلیم بود اخه بعد از طلاق اومد سراغم و من ردش کردم، ولی دلم باهاشه ، دلیل رد کردنش هم این بود که میدونستم با تمام عشقی که بهش دارم متاسفانه آینده ی خوبی باهاش ندارم 

خلاصه زنگ زدم به فراگیر ، فورا گفت دی ماهی کیه؟ 

توی اسمش هم م و ح داره که دیدم دقیقا شوهرمه ، بعدن گفت یه ازدواج و شکست داشتی ، ولی فکر نکن تموم شده ، این آدم تو طالعت هست باز، 

گفت مادرش مخالفت میکنه که دقیقا راست گفت و اینکه گفت یه زن الان تو زندگیشه 

گفت ولی این ول کنه تو نیست گفت کاری میکنه که مجبور میشی باهاش یه بار روبه رو شی، گفت حتی بازم باهاش ازدواج میکنی ،

گفت ولی این آدم مشکل روحی داره ، باهاش خوشبخت نمیشی ، گفت یکم صبور باش ، شرایط خوبی برات فراهم میشه. ولی خیلی حرفای دیگه از گذشتم که به شدت عجیب بود 

بهم گفت به شدت ازش دوری کن، سرنوشتتو خودت عوض کن، گفت نزار یه عمر پشیمون شی با انتخاب دوباره شوهرت ، 

چرا باید دقیقا مشخصات ظاهر و سال تولد و حتی مشخصات روحیه اونو بدونه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب اینجاست که چند روز پیش از دوست مشترک من و شوهر قبلیم شنیدم که گفته میخوام باز برم سراغ ترنم و راضیش کنم که ازدواج کنیم ، میگفت گفته هیشکی جاشو نمیگیره ، 

دوستت بهش لو نداده؟من آخه اعتقاد ندارم

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

اگه از روی قران گفت باور کن ولی همینطوری اصلا باور نکن اگرم میتونی یه بار از تلفن دیگه زنگ بزن ببین همینو میگه یاقبلا امارتو دادن 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
حالا یعنی دوباره با همسرت قبلت از دواج می کنی اما دوباره اینده نداری

اره، گفت دست خودته، بهت فرصت ازدواج دوباره باهاش داده میشه ولی تو نکن این کارو ، گفت صبور باش یه آدم مناسب میاد سر راهت 

جالب اینجاست که چند روز پیش از دوست مشترک من و شوهر قبلیم شنیدم که گفته میخوام باز برم سراغ ترنم و ر ...

ولی برام عجیبه فالگیر بتونه سال تولد رو بگه !!!!!!!! فکر نمیکنید کسی به این فالگیر اطلاعات شما رو داده ؟

اگه از روی قران گفت باور کن ولی همینطوری اصلا باور نکن اگرم میتونی یه بار از تلفن دیگه زنگ بزن ببین ...

نه ، اصلا منو نمیشناسه ، این دوستم هم عینه خواهرمه ، اصلا با هم بزرگ شدیم ، چیزی نگفته