2777
2789
عنوان

مامانم نزاشت برم عروسی داداشم

255 بازدید | 17 پست

چند سال پیش من بچه بودم عروسی داداشم بود مامانم گفت تو خونه بمون مهمون میاد خودشم رفت همه عروسی بودن منه بچه هم تنها تو خونه گریه میکردم شبی که خواستن برن خواستگاری براش یا زمانی که میخواستن عقد کنن منو نبردن همه رفتن شب من تنها بودم تو خونه چند وقت دیگه می‌خوان عروسی دادش کوچیکمو بگیرن منم نمیخوام برم  خیلی حالم بد میشه وقتی به اون روز فکر میکنم الآنم به جوره دلم نمی‌خواد برم نمیتونم برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟شمام عروسی نرفتین

اینی که تعریف کردم برا خواستگار ی بود.. عروسیم رفتم واقعا خوش گذشت بهم با اینکه قیافه و تیپم فاجعه بود اون موقع.. ولی کسی اخه خونه نیست شب عروسی که شما رو گذاشتن. همه تو مجلسن

اینی که تعریف کردم برا خواستگار ی بود.. عروسیم رفتم واقعا خوش گذشت بهم با اینکه قیافه و تیپم فاجعه ب ...

اره تنها بودم .خیلی بهم برخورد دیگه برام مهم نیست این یکی هم نمی‌رم 

من عروسی داداشم خیلی کوچیک بودم اصلا تو فیلم نیستم اول عروسی خوابم می اومد رفتم تو اتاق خوابمون خواب ...

تو که رفتی بلاخره این که همه برن تنهات بزارن خیلی دردناکه .