2777
2789

توی چند تا تاپیک قبلیم دنبال دکتر بودم هیچ کس معرفی نکرد منم از روی کامنت های توی اسنپ اینو انتخاب کردم 

وای وحشتناکککککک بود وحشتناک 

ی صدای ب شدت بداخلاق و طلبکار میخواست منو بزنه با دعوا میگفت مشکلت چیه من هنگ کردم گفتم قسمت توضیحات خدمتتون گفتم با دعوای بیشتر گقت چیزی ثبت نشده خانممممم😐 بعدش هم تلفن رو قطع کرد و من موندم و ۲۵۰ هزار تومنی ک برای این الاغ داده بودم تلفن روم قطع کرد و رفت و پول من برای هیچ و پوچ رفت 

زنگ زدن پشتیبانی اسنپ گفتم پیگیری کردن دیدن تماس توی ی دقیقه اول قطع کرده روی من پول منو برگردوندن

الان عکسش رو میزارم دکتر امیر حسین امیری آرام 😐😐😐😐😐 خیلی بدههههه

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نه که حضوری خ خوش اخلاقن

مامانم ماهی ی بار باید بره دکتری که عمل کرده واسه چککاپ چهارصد داده یه دیقه بوده و فقط دعوا کرده باهاش

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

نه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

شاید با دوس دخترش دعواش شده🤣خودش روانپزشک نیازه 😑

وای برگام ریخت خیلی بیشعور بود

عکس فرستادم داره میاد پول منو میخواست بخوره ۱ دقیقه حرف نزد روم قطع کرد

میگفتی دکتر یه جلسه برای خودت تنظیم کن ببین مشکلت چیه

وآقا هر کار میکنم عکس نمیاد ازش نگیرین ک خیلی افتضاحههههه اصلا هم ب این کامنت های اسنپ اعتماد نکنی

وای برگام ریخت خیلی بیشعور بودعکس فرستادم داره میاد پول منو میخواست بخوره ۱ دقیقه حرف نزد روم قطع کر ...

نمی‌تونه بخوره که

اسنپ هوشمندانه حساب میکنه

اگه تایم مکالمه بمونه پول به حسابت به ازای اون دقایق برمیگردع

برا منکه همیشه اینجوری بوده

حالا نه که حضوری خ خوش اخلاقنمامانم ماهی ی بار باید بره دکتری که عمل کرده واسه چککاپ چهارصد داده یه ...

حالا این روانپزشک بود اصلا توقع نداشتم من توی حالت گریه و ناراحتی از این نوبت گرفتم بدتر حالم گرفت

اقای ارام اصلا ارام نبوده

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

نمی‌تونه بخوره کهاسنپ هوشمندانه حساب میکنهاگه تایم مکالمه بمونه پول به حسابت به ازای اون دقایق برمیگ ...

خودم زنگ زدم پیگیری کردم چند بار ب پشتیبانی گفتم اونام نگاه کردن دیدن دقیقه اول قطع کرده خود پزشک ن من پول برگردوندن گقتن ب واحدشون هم اطلاع میدیدم