2777
2789

توی چند تا تاپیک قبلیم دنبال دکتر بودم هیچ کس معرفی نکرد منم از روی کامنت های توی اسنپ اینو انتخاب کردم 

وای وحشتناکککککک بود وحشتناک 

ی صدای ب شدت بداخلاق و طلبکار میخواست منو بزنه با دعوا میگفت مشکلت چیه من هنگ کردم گفتم قسمت توضیحات خدمتتون گفتم با دعوای بیشتر گقت چیزی ثبت نشده خانممممم😐 بعدش هم تلفن رو قطع کرد و من موندم و ۲۵۰ هزار تومنی ک برای این الاغ داده بودم تلفن روم قطع کرد و رفت و پول من برای هیچ و پوچ رفت 

زنگ زدن پشتیبانی اسنپ گفتم پیگیری کردن دیدن تماس توی ی دقیقه اول قطع کرده روی من پول منو برگردوندن

الان عکسش رو میزارم دکتر امیر حسین امیری آرام 😐😐😐😐😐 خیلی بدههههه

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نه که حضوری خ خوش اخلاقن

مامانم ماهی ی بار باید بره دکتری که عمل کرده واسه چککاپ چهارصد داده یه دیقه بوده و فقط دعوا کرده باهاش

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

نه

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

شاید با دوس دخترش دعواش شده🤣خودش روانپزشک نیازه 😑

وای برگام ریخت خیلی بیشعور بود

عکس فرستادم داره میاد پول منو میخواست بخوره ۱ دقیقه حرف نزد روم قطع کرد

میگفتی دکتر یه جلسه برای خودت تنظیم کن ببین مشکلت چیه

وآقا هر کار میکنم عکس نمیاد ازش نگیرین ک خیلی افتضاحههههه اصلا هم ب این کامنت های اسنپ اعتماد نکنی

وای برگام ریخت خیلی بیشعور بودعکس فرستادم داره میاد پول منو میخواست بخوره ۱ دقیقه حرف نزد روم قطع کر ...

نمی‌تونه بخوره که

اسنپ هوشمندانه حساب میکنه

اگه تایم مکالمه بمونه پول به حسابت به ازای اون دقایق برمیگردع

برا منکه همیشه اینجوری بوده

حالا نه که حضوری خ خوش اخلاقنمامانم ماهی ی بار باید بره دکتری که عمل کرده واسه چککاپ چهارصد داده یه ...

حالا این روانپزشک بود اصلا توقع نداشتم من توی حالت گریه و ناراحتی از این نوبت گرفتم بدتر حالم گرفت

نمی‌تونه بخوره کهاسنپ هوشمندانه حساب میکنهاگه تایم مکالمه بمونه پول به حسابت به ازای اون دقایق برمیگ ...

خودم زنگ زدم پیگیری کردم چند بار ب پشتیبانی گفتم اونام نگاه کردن دیدن دقیقه اول قطع کرده خود پزشک ن من پول برگردوندن گقتن ب واحدشون هم اطلاع میدیدم