2777
2789

برادرشوهرام مجردن پیش مادرشونن کوچیکترینشون ۲۸سالشه و بیکار و بیعارن 

بعد بخاطر تموم رفتارای بدی ک ازشون دیدم و از مادرشون دیدم بدون هیچ توهین و بی حرمتی فاصله رو باهاشون رعایت کردم همیشه 

جوری که هرگز نه بهشون زنگ زدم نه خونشون رفتم چون بزرگترینشون بمن فحش ناموسی داد اونم زمانی که با شوهرم بحث الکی داشتن و هزاران فحش نثار من کرد 

الانم متوجه شدم ک قصدشون پاشیدن زندگی ماست 

و مثلا شوهرم که میرفت اونجا فقط درمورد پدر مادر من بدگویی میکردن و خودم!!!

شوهرمم گفت هرچی میگم خفه شید بازم تکرار میکنن

دیشب درگیری فیزیکی بینشون رخ داد 

ب شوهرم گفتن تو زنت دوس پسر داره باهات رابطه جنسی هم نداره و ازتم بچه دار نمیشه چون قصدش طلاقه 

اینارو پیگیر شدیم فهمیدیم مادرشوهرم رفته اینارو بهشون گفته چون من عادت دارم برم تو اتاقم برقصم موزیک میزارم و نمیزارم کسی بیاد وسط رقصم خجالت میکشم 

رفته گفته زنش میره با دوست پسرش حرف میزنه🥺🥺🥺🥺

برادرشوهرام انگار با من رقابت دارن حسودن 

مادرشونم از خودشون بدتره و خرابکار تر 

پدرشون طلاقش داده رفته زن گرفته 

و الان این خانم داره مارو حرص میده 

بگید من چکارکنم؟؟؟

انشالله تمام تهمتاش به خودش برگرده عزیزم 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه خونه باهاشی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چشم دیدن زندگی و عشق بین تو و شوهرتو نداره

تنها کاری که میتونی کنی اول شوهرتو به خودت نزدیک کن 

بعد فقطططططط عشق بورزین خصوصا کنار مادرشوهرت 

تا بدونه گوه نخوره حسود 

تازه میخواد با بچه پاگیر کنه تورو خیالش راحت بشه که زاییدی و کامل زن شدی 

کاربری به من انتقال داده شد 🥰توهین ممنوع دوست عزیز

نه جداهستیم

خب پس رفت.  امد رو تعطیل کپید. شوهرت چه اصراری داره بره تو اون جهنم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چشم دیدن زندگی و عشق بین تو و شوهرتو ندارهتنها کاری که میتونی کنی اول شوهرتو به خودت نزدیک کن بعد فق ...

بچه های خودش همه مشکل دارن زندگیش داغونه 

واقعا هرکی جای اون بود انقد اصرار ب بچه نمیکرد

چشم دیدن زندگی و عشق بین تو و شوهرتو ندارهتنها کاری که میتونی کنی اول شوهرتو به خودت نزدیک کن بعد فق ...

بچه های خودش همه مشکل دارن زندگیش داغونه 

واقعا هرکی جای اون بود انقد اصرار ب بچه نمیکرد