2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس ششم کشکه

بشین اگه کنکور ندادی خوب بخون اگرم کنکور دادی توکل کن به خدا ان شاءالله قبول میشی

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
حس ششم کشکه بشین اگه کنکور ندادی خوب بخون اگرم کنکور دادی توکل کن به خدا ان شاءالله قبول میشی

کنکور دادم تموم شده مصاحبه رفتم  و همه چی مونده تا جواب بیاد

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

کنکور دادم تموم شده مصاحبه رفتم و همه چی مونده تا جواب بیاد

قبول میشی باور کن حتما خبرشم بهم بده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
قبول میشی باور کن حتما خبرشم بهم بده

ممنون از حس خوبت برام دعا کن دلم آشوبه از بس فکر کردم بهش

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

ممنون از حس خوبت برام دعا کن دلم آشوبه از بس فکر کردم بهش

نگران نباش گلم قبولی

میشه به منم بگی حسش چیه کی پیام میده ممنونم

پیام میده ولی عزیزم شما با فرد دیگه ازدواج میکنی

من چی به نظرت قبول میشم؟😭

عزیزم شما هم دنبال فرهنگیانی؟معلمی قبول نمیشی رشته دیگه قبول میشی