2777
2789
عنوان

ازدواج

288 بازدید | 35 پست

سلام. بچه ها بیایید دلداری بدید. نمیدونم چرا بختم بسته متولد ۶۳ هستم  کار خوب دارم دکتری از دانشگاه خوب برق مخابرات ولی توی این سن موردی سمتم دیگه نیومده برای ازدواج. قبلا ها بود البته در سطح ام اصلا نبودن. به قیافه ام هم نمیاد. فقط یه دونه بچه داشته باشم سالم و سلامت 

دعای سریع‌الاجابه برای ازدواج

۱_ در یکی از این روزها شله زرد درست کرده

( چهارشنبه،پنجشنبه،جمعه)

۲_ با کفگیر چوبی شله زرد را هم زده و این دعا را بخوانید ۱۴ مرتبه پشت سرهم

اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ مِنْ فَضْلِکَ وَرَحمَتِکَ فَإِنَّهُ لَا یَملِکُهَا إِلَّا أَنْتَ، وَارزُقْنِی زَوْجًا صَالِحًا تَقَرُّ بِهِ عَیْنِی وَیَقَرُّ بِی عَیْنُهُ یَا ذَا الْجَلَالِ وَالْإِکْرَامِ( در انتها ۱۴ صلوات)

ترجمه:

"خدایا، من از فضل و رحمت تو درخواست می‌کنم، زیرا آن را جز تو کسی در اختیار ندارد. پس همسری شایسته روزی‌ام کن که چشم من به او روشن شود و او نیز با من آرام گیرد، ای صاحب جلال و بزرگواری."

۳_ شله زرد را خودتان بخورید و بین مردمم پخش کنید

۴_ به مدت ۱۴ روز ، ۴۱ بار این ذکر را بخوانید بعد از نماز مغرب و عشا

"یا لَطِیفُ اُلطُف بِی فِی أُمُورِی کُلِّها کَمَا تُحِبُّ وَ تَرضی وَارزُقْنِی زَوْجًا صَالِحًا "[ ۴۱ بار روزانه تا ۱۴ روز]

۵_ روزانه ۱۲ صلوات هدیه به حضرت فاطمه الزهرا علیه السلام.( بمدت ۱۴ روزه)

انشاالله خیره و حاجت روا میشوید

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه واقعا برای دخترای دهه شصتی و هفتادی خواستگار کم هست چون دیگه از سن ازدواج شون گذشته ، باید دست به دامن بقیه بشی که کیس ازدواجی معرفی میکنن تا تو رو‌معرفی کنن یه اتفاق خوب بیفته انشالله خاله من متولد 61 هست پارسال ازدواج کرد با یه پسر هم سن خودش ناامید نباش ولی منتظر هم نباش خودت هم دنبالش باش، تو ازدواج هم پسرا دنبال کار دختر و مدرک تحصیلیش نیستن

باید ببینی مشکلت از کجاست همزاد داشت خواهرم با بدبختی باطل شد

عزیزم. من اطلاعاتی از این چیزها ندارم ولی این همه آدم با سطح پایین ازدواج کرد و ... علتش برای خودم نفهمیدم یکی کمکم کنه دارم اذیت میشم دیگه 

دیگه وقتی میرید درس میخونید و شاغل میشید اول اینکه سنتون میره بالا بعد برا بچه اوردن دچار مشکل میشید بعدم دیگه بقول خودت سطحت رفته بالا هر کسیو قبول نمیکنی 

الان خیلی از دکتر مهندساشم چون میدونن تهش هیچ خبری نیس میرن دنبال دخترای کم سن و سال و ساده

آدمایی که معرف هستن اطرافتبهشون بگو اگه کیس خوبی داشتن معرفی کنن بهتعادیه چون معمولا دختر اوج خاستگا ...

آخه اونا سن میپرسن من خجالت میکشم بگم ... دیگه به ناچار موندم گریییییهههههه بخدا خیلی باهوشم کلی کارهای فنی ولی هیچچچچ

دیگه وقتی میرید درس میخونید و شاغل میشید اول اینکه سنتون میره بالا بعد برا بچه اوردن دچار مشکل میشید ...

این بی عدالتی هست خب میشه تلاش نکنم!!! .کی خرجم میداد

این بی عدالتی هست خب میشه تلاش نکنم!!! .کی خرجم میداد

شما دخترا مشکلتون اینه که فک میکنین برین درس بخونین شاغل بشین قراره خواستگار بهتر براتون بیاد در صورتی که اصلا اینجور نیس اون پسری که به جایی رسیده میره دنبال دختر ساده