2777
2789

من ک بچه ندارم اما از اون جایی که اعصاب ندارم میدونم اگه بچه م اینجوری باشه میزنمش

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باباش هست نمی ترسه میدونه باباش دوسش داره

خب دیگه مقصر همسرتونه اون باید احترامتون رو داشته باشه من دوتا پسر دارم اما جرأت ندارن به من چیزی بگن چون شوهرم عصبانی میشه

خب دیگه مقصر همسرتونه اون باید احترامتون رو داشته باشه من دوتا پسر دارم اما جرأت ندارن به من چیزی بگ ...

با با ش عصبانی بشه من ناراحت میشم خودم الان میرم با صحبت کردن متوجه اش میکنم

با با ش عصبانی بشه من ناراحت میشم خودم الان میرم با صحبت کردن متوجه اش میکنم

هرروز که عصبانی نمیشن عصبانیت همسر من اخم کردنه،باید همسرتون پشتتون باشه که بچه ازتون حساب ببره امیدوارم مشکلتون حل بشه 

بزنیم که بد تر میشن توی این زمونه

با عزیزم فدات بشم نتوانستم ادمش کنم بازم قربون تنبیه های قدیمی کتک خوب خورد زبونش کوتاه شده مثل سگ هم میترسه حساب میبره  یکبار کتک ولی همیشگی حساب بردن با اخمم هم میترسه هروقت اذیت میکنه میگم کتک میزنه مثل ادم رفتار میکنه 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍