2777
2789
عنوان

اولین شب آرامش تو خونه خودمون 🤩 خدایا شکرت خیییلی ماهی بخدا 😘

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای تو ایشالا قسمت شما بشه بزودی 🤲 مهربون

سلام عزیزم اتفاقی تاپیکت دیدم از حس خوبت کلی منم حس خوب گرفتم‌...انشالله که شادی و خوشی همیشه تو خونتون باشه‌...نمیدونم چرا یهو دلم خاست منم دعا کنی واسه باردار شدنم البته میشه آجی دعام کنی 🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام عزیزم اتفاقی تاپیکت دیدم از حس خوبت کلی منم حس خوب گرفتم‌...انشالله که شادی و خوشی همیشه تو خون ...

سلام خوبی عزیزم خداروشکر از حس خوبی که گرفتی 

مرسی از دعای قشنگت 

چرا که نه عزیزم ایشالا به امیدخدا بزودی به آرزوی دلت برسی منم برات دعا کردم و از جدم خواستم خانمی 🥰👌

[QUOTE=394986725]سلام خوبی عزیزم خداروشکر از حس خوبی که گرفتی  مرسی از دعای قشنگت  چرا که نه عزیزم ایشالا ...[/QUOدوست خوش قلبم🥺ازت ممنونم الهی که خدا از دل و زبونت بشنوه در حقم دعاتو الهی به حق جدت ..خدا عزیزاتو برات حفظ کنه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

[QUOTE=394986725]سلام خوبی عزیزم خداروشکر از حس خوبی که گرفتی مرسی از دعای قشنگت چرا که نه عزیزم ا ...

فدات عزیزم به امید خدا حاجتروا شی . مرسی عزیزم همچنین عزیزان تو رو حفظ کنه 😍🥰