2777
2789

مهم شغل نیست... مستقل باشه دستش تو جیب خودش باشه شخصیت قوی داشته بلشه... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقد درمحور مسخره بازی های رسانه ها خودشو انگولک نکنه و اونجوری که هست خودشو دوست داشته باشه

انقد عصبی میشم میبینم مطب دکترای زیبایی پره دخترای خوشگل و حوریه😒

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اعتماد به نفس داشتن

توی چمع صحبت کردن

بیرون رفتن و انجام دادن کارهاش به تنهایی

رانندگی

تحصیلات بالا تو هر زمینه ای ک بتونه ازش کسب درامد کنه نه صرفا فقط پزشکی

مستقل بودن و در راستای رسیدن به هدفاش تلاش کردن 

تحصیلات خوب شغل خوب زندگی با کیفیت و پر از سفر

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
اعتماد به نفس داشتنتوی چمع صحبت کردنبیرون رفتن و انجام دادن کارهاش به تنهاییرانندگیتحصیلات بالا تو ه ...

منظور از مستقلی یعنی خونه جدا داشته باشه؟

- یه جوک بگو       + انسان اشرف مخلوقاته

توی مسیری که بهش علاقه داشته قدم گذاشته باشه و توش به یه جایی رسیده باشه یه درامدی بتونه ازش داشته ب ...

خوش به حال اونایی که رفتن دنبال استعداد و علاقه شون

- یه جوک بگو       + انسان اشرف مخلوقاته