۱۷ سالم هستولی میدونم هیچی نمیشم حتی از دخترایی که زیر ۱۸ سال ازدواج میکنن هم بدبخت ترم
ولی من مطمئنم که دختری که اینقدر باهوش بوده این اسم کاربری رو برای خودش بذاره ، قطعا توانمندی های خودش رو الان نمی بینه که اینطوری میگه ....
اهل پادکست گوش دادن هستی ؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن... چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...
نه پادکست گوش نمیدم. شخصیت بدی دارم جوری که وقتی یه چیز انگیزشی می بینم بیشتر از خودم بدم میاد! توان ...
روزهات رو چطور می گذرونی؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
امسال میرم دوازدهمسخت بودنش به کنار ازش خوشم نمیاد از شغل هاش تنفر خاصی دارم
همون
چون خوشت نمیاد اینه
از من میشنوی برو دنبال علاقت... ولی درستم بخون
کنکوریو بده ک رشتشو دوست داری
من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن... چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...
خب تو منو ریپلای کردی و روی نظر من نظر مخالفتو گفتی، بعد میگی هر کسی میتونه نظرشو بگه و من مشکل دارم ...
اهان شما اونی😂 خب من به شما نگفتم نمیشه اینجوری نظر داد، هرکس میتونه نظرشو بده حتی اگه مخالف با بقیه باشه... من خودم قبلا فکرمیکردم ازدواجه خوب موفقیت محسوب میشه ، ولی الان فهمیدم اینجوری نیست چون واقعا شانسه
الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞
اهان شما اونی😂 خب من به شما نگفتم نمیشه اینجوری نظر داد، هرکس میتونه نظرشو بده حتی اگه مخالف با بقی ...
من قبلا فکر میکردم شانسه
اما الان متوجه شدم دختری که عزت نفس بالایی داره و قدرتمنده و از لحاظ عاطفی مستقله و آگاهی خودشو بالا کشیده بوسیله کتاب و دوره ... و میدونه چطور برخورد کنه و خودشو دوس داشته باشه و خودشو بالا بکشه و ذهن مثبت داشته باشه و زخم های روحشو شفا داده باشه وکلی چیزای دیگه میتونه بهترین زندگی زناشوییو رقم بزنه