2777
2789
عنوان

کسی هست منو دعا کنه

68 بازدید | 16 پست

یعنی یکی هست از ته دلش از خدا بخواد منو حاجت روا کنه؟؟؟؟

منو عاقبت به خیر کنه؟؟؟؟

منو از خودم رها کنه؟؟؟؟

من اگر این روند زندگیم ادامه دار شه تو اوج جوانی سکته میکنم میمیرم..............

تو رو خدا دعا کنید ازدواج خوب و عاشقانه و موفق نصیبم شه

شاید جالب باشه براتون که چنین خواسته ای دارم چون برای خودمم خیلی جالب بود

ولی ما تو اطرافیانمون پسر مجرد نیست 

واقعاً من هیچ خواستگاری نداشتم 🥲🥲 دلم برای خودم میسوزه

که سبک زندگیم وادارم میکنه ازدواجی باشم ولی هیچ کسیو ندارم

دانشجو معلمم

۲۳ سالمه

زندگی با خانوادم خیلی سخته

از اونور دارم ۲۴ ساله میشم دریغ از یه ذره عاطفه ، یه حس خوب ، یه ذره خوشی و جوونی 

وقتی دست و بالت بسته باشه مجردی هیچ کیفی بهت نمیده مجبوری ازدواج کنی 

هیچ کسی منو نمیخواد خانوما 

تروخدا دعام کنید

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

چقدر درکت می‌کنم راست میگی‌مجردی برا‌همه خوب نیست از خدا از تمام وجودم میخام اونی ک لایقته‌زودتر پید ...

تروخدا هر دعا یا صلوات یا هرچی بلدی انجام بده برام 

خدا خیرت بده 

بخدا دارم دق میکنم 

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاه سوره یاسین‌‌‌وردار🤍

ورداشتم نشد عزیز دلم

بعضیا رو خدا میزنه تو سرشون میگه بدبخت بمون

اللهم صل علی محمد و آل محمدحاجت روا بشی گلیان شاالله ته قصه ات رو خدا قشنگ بچینه

خدا خیرت بده

جایی ک صلاح باش میشه

حالا ۲۴ ساله صلاح بدبختی بوده 

منم برای همون یه جایی که صلاح خیره میخوام بقیه برام دعا کنن 

چی بگم دلم خونه

برات حمد میخونم عزیزم

ممنونم لطف میکنی 

انشاءالله خودتم حاجت روا بشی

شما دانشجو معلمی بری سر کار هزار نفر میبیننت و حتما خودتم موردای خوبی میبینی و ازدواج خوبی خواهی داشت 

ی استاد داستیم تو دانشگاه میگفت فرهنگیان پرونده ازدواج شون بازه 

از همون ترم اول همه ازدواج کردن ی چند ما مونده بودیم ازدواجی نبودیم دیگه رفتیم سر کار دل دادیم و متاهل شدیم از زندگی لذت ببر 

شما دانشجو معلمی بری سر کار هزار نفر میبیننت و حتما خودتم موردای خوبی میبینی و ازدواج خوبی خواهی داش ...

نه من بختم بستس

تا حالا همه دوستام از ابتدای دانشگاه هشت نه تا خواستگار از طریق دانشگاه تو دوسال داشتن

من هیچی

یکی زنگ زد رفتم ببینم که نخواست منو 

حالا چرت و پرتای بقیه نباید آدم باور کنه

اگر این نبود التماس دعا میکردم تو سایت؟

تو نمیدونی اوج بدبختیمو که به کجا رسیدم

نه من بختم بستستا حالا همه دوستام از ابتدای دانشگاه هشت نه تا خواستگار از طریق دانشگاه تو دوسال داشت ...

نه این حرفو نزن قسمت نشده هنوز سنی ام نداری صبر کن من خودم ۲۵ عقد کردم ب نسبت دوستام چون تو شهرمون شناخته نبودم کمتر خاستگار داشتم رفتم سر کار خیلی بیشتر شدن