2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد بوس و بغل تو رابطه

531 بازدید | 38 پست

من حدود سه هفتس که مجازی بایه پسر آشنا شدم(اینم بگم که اولین بارمه) چندباری هم باهمدگیه تلفنی صحبت کردیم خیلی باهم اوکی شدیم راحت صحبت میکنیم استیکر بوس و بغل و اینجور چیزها می‌فرستیم ولی هنوز حضوری همو ندیدیم و همش اصرار پشت اصرار که فقط زودتر بیا همو ببینیم میخوام بغلت کنم بوست کنم بعد من زیاد جدی نمیگرفتم چون اوایل خودش میگفت ن‌بابا من خجالتیم امروز اومد گفت تو رابطه بوس و بغل و لب گرفتن عادیه همه با دوست پسرشون ازاین کارا میکنن حس میکنم خب اونم درست میگه دیگه،،وقتی دختری با پسر دوست بشه باید اینارو هم به جون بخره الان به شدت عذاب وجدان گرفتم و خودم خوشم نمیاد حقیقتا.. 

لطفااگه چیزی میدونین راهنماییم کنین چیکار کنم واقعا یعنی باید ازاین کارا کرد؟نمیشه همینطوری دوست باشیم حرف بزنیم باهم بیرون بریم یاکلا کات کنم همه‌چی تموم شه بره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من داشتم با همسرم تو دوستی

ولی از پسری که مطرحش میکنه بدم میاد

پسر باید ببینه اگه دختر چراغ سبز میده این کارا رو کنه

نه که مطرحش کنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

تو خیلی با ارزش هستی خودتو راحت در اختیار کسی قرار نده

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عین دستمال

کثیفت کنن و بندازنت دور، دوباره یکی دیگه🤮

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

خب ایشون مشخصه هدفش چیه جانم.

اکثر روابط اینطوریه

ولی به وجدان خودت نگاه کن

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)