2777
2789
عنوان

بچه ها این سرویس چوب قشنگه برا سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 23 پست

تختش جدیده 

کمد رو میگن قدیمیه 

ولی تختش خیلی خوشگله 

مبارکه بسلامتی استفاده کنی خوشگله

https://t.me/+EBoT37jsWo85ZmU0 لینک گپ رقابتی پشت کنکوری های تجربی 🎀🫶🏻اگر هر شب گزارش کار می‌فرستید خوشحال میشم کنارمون باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچی خوشم بیاد میخرم کاری ندارم چی مده وچی مد نیست خب ممکنه اونیکه مده سلیقه من نباشه اگر خودت خو ...

منم خوشم اومده ولی دوس ندارم بیچاره بابام اون همه هزینه می‌کنه برگردن بگن قدیمیه

هعی خدا                             

منم خوشم اومده ولی دوس ندارم بیچاره بابام اون همه هزینه می‌کنه برگردن بگن قدیمیه

اصلا اینو نگو قدر پدرتوخیلی بدون ،من وقتی سیسمونی میخریدم همش بغض داشتم کاش بابام بود درسته خونوادم خریدن ولی اونیکه بابام میخرید خیلی فرق داشت،دست پدرتو ببوس ازشم تشکر کن🥺😞

اصلا اینو نگو قدر پدرتوخیلی بدون ،من وقتی سیسمونی میخریدم همش بغض داشتم کاش بابام بود درسته خونوادم ...

میدونم عزیزم بخدا قدردانشم منظورم این فامیلای به درد نخورمون بود نمی‌خوام پشت سر خونوادم بگن قدیمی خریدن و فلان وگرنه اگه بابام هیچی هم نخره من دستشو می‌بوسم 

هعی خدا