2777
2789
عنوان

کمکم کنیننن

45 بازدید | 9 پست

سلام....:)

خوبی؟:)

ازت کمک میخام:)خیلی الان بهت نیاز دارم:)

واقعیتش توی کلاس زبانمون همه مختلطن‌ یعنی هم دختر هم پسر و من از یکی خوشم میاد 

و اینم بگم دختر معمولیم‌ صورتم هم میشه گفت سفیده چشم و ابرو مشکی ام حالا از یکی خوشم اومده ولی نمیتونم بگم بهش فقط میخام اونم دوسم داشته باشه

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشت و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری:)

تو این زمینه تخصص ندارم ولی ب کلاست برس اونو بیخیال ی رهگذره ک دو روز دیگه یادت میره😉

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این زمینه تخصص ندارم ولی ب کلاست برس اونو بیخیال ی رهگذره ک دو روز دیگه یادت میره😉

خوشم ازش میاد بچه ی ۱۵ ساله که نیستم:)

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشت و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری:)

ببین از طرز چت کردنت و صحبت کردنت میتونم بفهمم تو خوشگلللل ترین دختر اون کلاسی و خودت خبر نداری😂

نه بخدا😂😂خیلی زشتم 

یه دوست دارم اون خیلی خوشگله با یکی جور شده جدیدن 

ولی من که شانس و قیافه ندارم ببینم چکار میتونم بکنم:)(:

خب خیره پس فکر کردم کم سن و سالی🌸

آخه نمیدونم حسش به من چیه و اینکه واقعیتش فک نمیکنم بین این همه آدم منو انتخاب کنه واسه همین میترسم

آخه نمیدونم حسش به من چیه و اینکه واقعیتش فک نمیکنم بین این همه آدم منو انتخاب کنه واسه همین میترسم

نترس اگه قسمت باشه خودش پیش میاد من فکر میکنم آدما متوجه حس بقیه به خودشون میشن اگه حس و شرایطش رو داشته باشه قدم جلو میذاره

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

نترس اگه قسمت باشه خودش پیش میاد من فکر میکنم آدما متوجه حس بقیه به خودشون میشن اگه حس و شرایطش رو د ...

آخه یه چندباری دیدم نگاهم میکنه ولی خب هیچی نمیگه