2777
2789
عنوان

دیفرین کسی استفاده کرده

58 بازدید | 9 پست

برای جوش یا جای جوش 

خوب بودع ؟؟ 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا استفاده کردم پوست و خشک میکنه و همچنین حساس ب افتاب باید ابرسان خوب داشته باشی در کنارش

دوتا کامل استفاده کردی تا نتیجه داد؟  بیرون ریزی تا کی داشتی 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

دوتا کامل استفاده کردی تا نتیجه داد؟ بیرون ریزی تا کی داشتی

ن گلم همون تیوپ اول نتیجه داد چون نباید یهویی قط بشه , یکی دیگه ام گرفتم 

من برون ریزی آنچنانی نداشتم 

بخاطر ی مکمل صورتم پر از جوشای زیر پوستی شده یود و هی بزرگ و بزرگ تر میشد دیگ بعد دیفرین فقط خشک میکرد,  این اخریا هم موضعی استفاده می‌کردم شب تا صبح خشک میکرد جوش و عالیهههه اصن تو خریدش شک نکن🎀

https://harfino.space/0e44181a3c65eae لینک ناشناس🎀

ن گلم همون تیوپ اول نتیجه داد چون نباید یهویی قط بشه , یکی دیگه ام گرفتم من برون ریزی آنچنانی نداشتم ...

سر سیاهم داشتی ؟ 

مرسی عزیزم 

@دختر_مهربون_باادب

سلام گلم، خوبی شکر خدا💚

عزیزم اعتصامی گفتند به شما بگم که نزدیک مرز عراق هستند و دعاگوتونم هستند🙏💙

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
@دختر_مهربون_باادب‍سلام گلم، خوبی شکر خدا💚عزیزم اعتصامی گفتند به شما بگم که نزدیک مرز عراق هستند و ...

ااخیییییییییییییی مرسیییییی