2777
2789

یه بار جدا شده 

قبلا وضع مالیش خیلی خوب بوده 

طراح دکوراسیونه داخلی بوده و خیلی پروژه های میلیاردی انجام داده و این قضیه بهم ثابت شده و همه پر‌ژه هاش و تخصصش بهم ثابت شده از تحقیقاتی که کردم 

ولی زمانی زندکی میکرده تمام سرمایه زندگیشو درمیاره میکنه تو بورس بخاطر اینکه دیگه کار نکنه و سوده بالاییی داشته 

بعد همه سرمایشو تو بورس ازدست میده 

برا خانمش تو زندکی سالن زیبایی زده و زنش بخاطر ورشکستکیش و اینکه خودش مستقل باشه مهریشو میذاره اجرا و تمام زندکیشو از دست میده و اللان کاملا صفره 

خانواده مذهبی داره و مومن خودش خیلی  مودب و مهربونه میگه دوباره به درامد میرسم چون کانلا رو کارم بلدم و تحربه دارم من خودم جداشدم میگه برات خونخ میگیرم و قرارداد خونخ بنامت میکنم خرجتو میدم ولی باهام بمون خانوادشم دیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فکر می‌کنی قصدش جدیه باهاش بمون ولی تا وقتی شرایط مالیش بهتر نشده باهاش ازدواج نکن.

اره جدیه خیلیییی تلاش میکنه کافیه لب تر کنم میگه عقدت میکنم با حق طلاق و مهریه

اشتباهه

شوهر منم همین بود

الان دوباره میلیاردی بالا اورده

کسی که مدیریت مالی بلد نباشه هشتش گرو نهشه

خودت بدبخت نکن

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
اشتباههشوهر منم همین بودالان دوباره میلیاردی بالا اوردهکسی که مدیریت مالی بلد نباشه هشتش گرو نهشهخود ...

قرار نیست اون مدیریت کنه من بیزینس خودمو میخوام داشته باشم و اصلا متکی به اون نیستم 

قرار نیست اون مدیریت کنه من بیزینس خودمو میخوام داشته باشم و اصلا متکی به اون نیستم

وقتی پولاش به باد بده زندگی مشترکه دیگه 

تو هم تو همون خونه ای 

جدا از اونی؟؟؟؟

تو هم دردسرای خودت داری و برات به وجود میاد 

بازم خود دانی 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲