2777
2789
عنوان

درد خفیف برا چیه

59 بازدید | 6 پست

سلام 

من دو ساله عقدم و تازگیا دو بار با نامزدم رابطه کامل داشتیم رابطه دوممون هفته قبل بود ک جلوگیری طبیعی داشتیم و خیلی درد داشتم  بعد رابطه هم حالم بد بود بیحال بودم کمر درد داشتم الان چند روزه هست تخم دان سمت چپم درد خفیف داره اینم بگم ما روز ۱۲ پریودیم رابطه داشتیم  بنظرتون الان بخاطر تخمک گزاری کمر درد و بیحالی دارم ؟ صبح هم با تهو شدید بیدار شدم یا عفونت گرفتم لطفا رهنماییم کنید🥲

:/ منم سه ساله عقدم رابطه داشتیم از شانس بدمون کاندوم سوراخ بود بعدش قرص اورژانسی خوردم ولی کمردرد دارم یه ذره. ۳ روزه قرص خوردم . ۸ روز دیگه موعد پریودیمه خداکنه پریود شم فقط استرس دارم

سه ساله عقدم دعا کنید زودتر بریم سر خونه زندگیمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

:/ منم سه ساله عقدم رابطه داشتیم از شانس بدمون کاندوم سوراخ بود بعدش قرص اورژانسی خوردم ولی کمردرد د ...

منم خیلی میترسم چون نامزدم یه ادم کله شقیه میگه بچه نمیخام و ابروریزی میشه و فلان خودمم اصلا امادگی ندارم فعلا🥲

منم خیلی میترسم چون نامزدم یه ادم کله شقیه میگه بچه نمیخام و ابروریزی میشه و فلان خودمم اصلا امادگی ...

عزیزم واقعا هم وقتش نیست خب .‌‌

سه ساله عقدم دعا کنید زودتر بریم سر خونه زندگیمون