2777
2789
عنوان

دیگ موی تو سرم نمونده

906 بازدید | 28 پست

از وقتی بلوغ شدم موهای لعنتیم شروع کرد ب ریختن تا الان ک سی سالمه همیشه میریخت ولی در حد نرمال بعضی وقتا ریزش کمو زیاد میشد ولی بازم اوکیه بود اون وقتام مجازی نبود اطلاعات کم داشتیم تا همین دو سال پیش وضعیت این بود کم پشت بود ولی بازم خوب بود الان دو ساله ریزش شدید دارم با مایندوکسیدل ک خیلی گرونه حجمش کمه تونسم موهای ریخته شدم برگردونم ولی نمیتونم مدام بخرم گرونه ازمایشم نتونسم برم بدم دیگ موهام شده مث دم موش هرجا هرکیو میبینم میگم پس من بدبخت چرا همیشه بد شانسم و همش فک میکنم اگ پیر بشم طاس طاس میشم.مامانم نزدیک پنجاه سالشه اونقد موداره پر پشت بعد من بدبخت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سرم مشت مشت می‌ریخت 

ویتامین دی استفاده کردم سه ماه مداوم 

قرص آهن و مولتی ویتامین استفاده کردم خوب شد 

پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️

من سرم مشت مشت می‌ریخت ویتامین دی استفاده کردم سه ماه مداوم قرص آهن و مولتی ویتامین استفاده کردم خوب ...

هرچی بگی امتحان کردم هر قرصو ویتامینی امپول نوروبین هیچکدوم فایده نداشته من کمبود ویتامین ندارم

هرچی بگی امتحان کردم هر قرصو ویتامینی امپول نوروبین هیچکدوم فایده نداشته من کمبود ویتامین ندارم

منم آزمایش دادم نداشتم تا اینکه باردار شدم 

وقتی ویتامین های بارداری رو خوردم شونه سرم خالی خالی هست یک مو هم نمیریزه قبلا وحشتناک میریخت

پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️

قرص فیتو با پریورین باعث میشه مو در بیاری خرمن گیسو پر پشتیشم نگم برات

من ساغرم ۲۲ سالمه، دانشجوی رشته زیبای دِرماتولوژی(پوست و مو) هنوز کلی راه تا به اخرش برسم ولی باز ارزششو داره🤍🌱

تیروئید قبلن داشتم خوب شدم الان نمیدونم باز برگشته یان تنبلی تخمدانم پولم نشد برم ازمایش بدم

ببین این دوتا عوامل ریزش موان 

اگ برات مهمه پیگیری کن وگرنه طاس میشی شوخی بردار ک نیس

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.