2777
2789

پرسیدم شهر ما میگن 10 تومن🙁

چون ی آموزشگاه بیشتر نیست همونم قیمتاش فضاییه

هزینشو باید بابام بده یا نامزدم؟

مامانم یکی دو سال پیش گرفت بابابزرگم داده بود 

(به همه عروسا و دختراش 2500 داد گفت برید گواهینامه بگیرید)

منم واقعا دلم میخواد بگن حداقل نصفشو ما میدیم ولی انگار خبری نیست 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقدی

بله

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چقدر سخت .شاغل نیستی؟

نه 18 سالمه

تو دیگه عقدی و اون شوهر رسمیت حساب میشه هزینه هم پای شوهرته بابات بنده خدا باید جهاز به اون سنگینی ر ...

بابام جهازو گردن نگرفته فقط چیزای کوچیکو وسایلای برقی و بزرگ با نامزدمه...