2777
2789

دوستان من بعلت یکسری مسائل پزشکی نمیتونم برای سزارین بیهوشی عمومی بشم، الانم تمام وحشتم اینکه مبادا بیحس نشم؟ 

کسی بوده که بیحسی روش تاثیر نداشته و مجبور شدن بیهوشی کامل روش انجام بدن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نگران اینم که اصلا بیحس نشم😕

منم نگران همين بودم ميگفتم صد در صد ميفهمم ولى يه لحظه نگاه كردم ديدم پامو آوردن بالا خودم هيچى نفهميده بودم

دكترم محمدامين صامت تو بيمارستان صارم بود كارش عالى بود

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
چه خوب

آره😊

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

اما میگن موقع زدن آمپول تو نخاع درد داره

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

من حاضرم درد امپول و سردرد و‌کمردرد رو بگیرم اما بیحس بشم و‌کارم به بیهوشی نکشه، تجربه زایمان اولم خیلی بد بود، خودم که تو این عالم نبودم اما خانواده ام خیلی اذیت شدن