2821
2789
عنوان

زنگ بزنم چی بگم

117 بازدید | 14 پست

سلام برادرم معلم ۲۷ساله اش .جدید یه دختر خانمی که خواهر شاگرد ش بود ه روز معلم موقع هدیه دادن دیدش ازش خوشش آمده.مامانم و خواهر م فرستاد خونشون . مامانم گفت دختر قشنگ بود و انگار ی از این خانواده ها پرتوقع باشن.گقتن که باید بیخیال این دختر بشه .کسی با حقوق ۱۴میلیون نمی تونه زن بگیره.برادرم یه ماشین داره با همراه با کار معلمی پیمانکار ی هم می کنه . خودمونم یه زمین داریم گذاشتیم که در آینده یه چهار واحد درست کنیم..الان جریان از اینجا شروع شده که داداشم تلفنی حرف می زن.الان تقریبا یک ماه.به داداشم گفته جهیزیه کامل میاره تو فقط کولر تی وی یخچال بگیره.و  خونه رهن کن . و مقداری طلا بگیره..کسی از خانواده من نمی دونن که برادرم با این دختر خانم حرف می زنم تلفنی وگرنه ناراحت میشن.برادرم الان از من خواسته که زنگ مادر دختر خانم بزنم .من نمی دونم زنگ بزنم چی بگم...من فقط به مامانم گفتم الکی گفت م من با مادر دختر حرف زدم گفته جهیزیه کامل می دم دخترم مامانم گفت اگر بخوان کمک کن وسیله بیارن من قبول می کنم ..حالا همه این حرف ها در مورد جهیزیه دختر خانوم به داداشم گفته.الان من دقیقا زنگ بزنم به مادر دختر چی بگم به نظرتون.. برادرم پسر آروم خجالتی .فقط تونسته اینا به من بگه..سالی چند بار کربلا می ره .مداح خیلی متین آروم .دوست دارم براش کاری انجام بدم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی کار درستی نیست وقتی بزرگترتون هست تو زنگ بزنی با یه بزرگتر در مورد آینده دو تا آدم حرف بزنی رسم ...

چکار کنم .مامانم که دوست داره زن بگیر برای داداشم فقط میگه حقوق ش کمه در آینده به مشکل بر می خورن .من که گفتم مادر گفته کمک می کنه گفت خیلی خوبه . اینجوری.الان داداشم گیر داده زنگ بزن با مادرش حرف بزن ببین چی میگه.

چکار کنم .مامانم که دوست داره زن بگیر برای داداشم فقط میگه حقوق ش کمه در آینده به مشکل بر می خورن .م ...

بشینین قشنگ حرف بزنین هم تو هم داداشت با مادرپدرتون 

اونا زنگ بزنن 

برای من ارزش مادر پدرم بالاتر از هیجانات عشقی برادرمه تو این موارد 

در آینده خود تو مسئولیت همه چی رو گردن میگیری اگه خدای نکرده همه چی خوب پیش نرفت ؟ 

بزرگتر بهتر از تو داداشت میدونه عزیزم تجربه دارن مادرتون رو قانع کنین اون زنگ بزنه 

الان اونا میگن ببین اون خانوم آقا پشیزی ارزش ندارن پیش بچه هاشون همینا سوار میشن ببین کی گفتم 

زنگ نزن تو

بشینین قشنگ حرف بزنین هم تو هم داداشت با مادرپدرتون اونا زنگ بزنن برای من ارزش مادر پدرم بالاتر از ه ...

خواهرم بزرگ ترم مخالف صد د ر صد میگه الان وقت زن گرفتن نیست بره آزمون بده برای قاضی شدن.چون داداشم اگر تو آزمون قبول بشه قاضی میشه..خواهرم میگه معلوم دختر و خانواده پرتوقع هستن کم میاره تو زندگی..ولی نمی دونه خانواده دختر می خوام کمک کن تو جهیزیه آوردن و زیاد پرتوقع نیستن

خواهرم بزرگ ترم مخالف صد د ر صد میگه الان وقت زن گرفتن نیست بره آزمون بده برای قاضی شدن.چون داداشم ا ...

گلم به نظر من خیلیم نظر خواهرت مهم نیست میدونی چرا چون اونا واقعا رک و راست همه چی رو گفتن و داداشت موافقه پس به کسی دیگ مربوط نمیشه که 

من جات باشم راضیشون میکنم یه بار پدر مادرها بشینن بدون جبهه گرفتن رک و راست باهم حرف بزنن 

درس خوندنم حتی اگه میخواد داداش ادامه بده مطرح کنه مطمئن باش اون دختر  خانم هم موافقت میکنه کی بدش میاد از شوهر قاضی تهش اینه یکم بیشتر نامزد میمونن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز