2777
2789
عنوان

شماهایی که بچه ندارین وقتی با شوهرتون تنهایین تو خونه چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما بچه داریم ولی وقتی نداشتیم خونمون از الانم سر صداش بیشتر بود😂الان به خاطر بچه تی وی اصلا روشن نمیشه اون موقع فیلم زیاد نگاه میکردیم بازی میکردیم ،بیرون میرفتیم کل کل میکردیم و حتی غیبت میکردیم 😅😂بچه اومده یکم اروم گرفتیم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

مجردم اما ازدواج کنم آهنگ میزارم میرقصم شاید اونم رقصش اومد بازی های مثل پاسپورت و دومینو و منچ و شط ...

اینا رو گفتی منم یاد خودم افتادم 

منم فکر میکردم ازدواج کنم قراره اینجوری باشه 

ولی با کسی ازدواج کردم که از هفته ههفتاد درصدش رو سر کاره حتی روز جمعه همیشه هم موقع مهمونی و دید بازدید سر کاره 

پانزده درصدش رو هم خوابه 

ده درصدش رو هم وقتی خونه هست پیش من نیست یا سرش تو گوشیه چون خونمون مستقل نیست 

اون بقیشو دیگه با منه 

الان کمی بهتر شده قبلا کلا همو نمی‌دیدیم 

با وجود اینکه ازدواج کردیم دیگه

بیرون رفتن و دوتایی بازار رفتن و کافه و اینا هم نداریم با اینکه نه خیلیه که ازدواج کردیم نه سنمون خیلی بزرگه و بگیم از ما گذشته شرایط زندگیمون اینجوریه 

گاهی اوقات با خودم میگم 

یادش بخیر چی فکر میکردم 

چی شد 

هیچ وقت فکر نمی‌کردم شرایطم بعد ازدواج اینجوری باشه 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اینا رو گفتی منم یاد خودم افتادم منم فکر میکردم ازدواج کنم قراره اینجوری باشه ولی با کسی ازدواج کردم ...

گاها یچیزا دست انسان نیست اما من بارها پا روی احساساتم گذاشتم بدون ناراحت کردن خودم چونکه طرف معیار مورد نظرمو نداشت برای همین میگم که قبل ازدواج حداقل ۶/۷ سال اشنایی لازمه 

دعا کنید برام🩷 

گاها یچیزا دست انسان نیست اما من بارها پا روی احساساتم گذاشتم بدون ناراحت کردن خودم چونکه طرف معیار ...

شیش هفت سال هم خیلی زیاده 

اما اگه اینجوری فکر میکنید پس درسته 

به نظر منم خیلی خوبه که قبل ازدواج شناخت باشه من خیلی دوست داشتم ازدواجم اینجوری باشه ولی اهل دوستی نبودم 

هنوزم دوست دارم برگردم عقب ازدواجم اینجوری باشه 

حقیقتش ما هم تا وقتی که عقد بودیم قرار نبود شرایطمون اینجوری باشه 

بعد عقد اینجوری شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ایشالا درست بشه 🩷

ممنونم ان شالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40