2777
2789
عنوان

چهل هشت ساعت غذا نخوردن

135 بازدید | 16 پست

۴۸ ساعته هیجی نخوردم بجز اب و الان تماممم بدنم داره توانشو از دست میده ولی کرسنم نیست فقط دارم ضعیف میشم و دلم به غذا خوردن نمیره چون گرسنم نیست میخوام وفتی دوباره دیدم(نامزدم)بدونه چی به سرم اومده تو این مدت 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم حموم یه عالمهههه از موهام وقتی شونه زدم گیر کرد لای شونه

دوست داشتنت رو جور دیگه ای هم میتونی نشون بدی اینکه خودتو نابود کنی نشونه خوبی نیس ،اینو بدون هیچ چییییییز و هییییییچ کس توی دنیا ارزشش از سلامتیت بالاتر نیست تامام

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

رفتم حموم یه عالمهههه از موهام وقتی شونه زدم گیر کرد لای شونه

هیچوقت بخاطر کسی بخودت اسیب نزن..خودت واسه خودت ارزش قائل نمیشی چجوری انتظار داری بقیه برات ارزش قائل بشن؟‌ 

راه حل پیدا کن بجای غذانخوردن..از یه تایمی به بعد شاید گشنت نشه اما بدنت ضعیف و ضعیف تر میشه و دوس نداری یه قدم راه بری میلرزی دلت میره..پاشو یه چیزی بخور

دوست داشتنت رو جور دیگه ای هم میتونی نشون بدی اینکه خودتو نابود کنی نشونه خوبی نیس ،اینو بدون هیچ چی ...

میدونی خیلیییی سخته دونفر برا هم بمیرم بخاطر خانواده طرف از هم جداشن ما داریم جدا میشیم😭