الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم مشکلی نداشتم شوهرم اسپرم های اکثرا از کار افتاده بودن و فقط ده درصد تحرکش داشتن با 20تا تخمک من که 17تاش عالی بودن فقط با اسپرم شوهرم شش تا جنین برام شکل گرفت که واقعا ناراحت شدم یه دونه ازش گرید آ بود بقیه جنیام گرید بی بودن و سی اولین انتقال دوتا انتقال دادم که خداروشکر با اولین انتقال گرفت و الان بیست و یک هفته ام
شما کدوم مرکز انجام دادین؟ دولتی یا خصوصی؟ گفتن هزینش چقدر میشه؟
من قم مرکز طهورا انجام. دادم که خصوصی بود عزیزم اگه خونت اونجا باشه و ماشین هم داشته باشی هزینه هات نصف میشه من از راه دور تا قم میرفتم یکماه خونه خودم در شهرستان بودم یماه قم بودم هزینه پانکچرم با بیمه سلامت 10تومن شد که بدون بیمه25بود هزینه فریز جنین 4تومن هزینه سونو واژینال که خیلی بود هربار400تومن داروهای پانکچر قبل و بعدش نافی و عضلانی و بازو بودن که هزینش بالا بود بعد از پانکچر هم دارو دادن بعد دوسیکل رفتم و برگشتم باز سونو واژینال و دارو های انتقال و انتقال هم 3/5دادم و هزینه داروهای انتقال هم زیاد بود مکمل و آمپول پروژسترون تا 14هفتگی هم زدم واقعا هم صبر میخاد و هم پول استرس هم خیلی باید کم داشته باشی که سخته واقعا
ای جان خداااااااا رو شکریعنی میشه منم انتقال بدم و ببینم مثبت شده!منم همسرم مشکل داشت واریکوسل عمل ک ...
به تعداد نیست عزیزم به کیفیت جنیناته که تخمک و اسپرم کیفیت خوبی داشته باشن حله انشالله میگیره فقط استرس نگیر من شوهرم واریکوسل هم نداشت همینجوری اسپرمهاش ضعیف بود