2777
2789
عنوان

کی گفته بچه عصای پیری و مونس تنهاییه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 36 پست
بله درستهحرفمم از این باب هست ک زندگی اونا با ما متفاوته ولی ماها باخودخواهی میخوایم اونا رو شبیه خو ...

هر کس طرز فکری داره دیگه اما خب منطقیه وقتی شما مایل نیستید این سبک زندگی و داشته باشین نداشته باشیدش قابل احترامه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

عزیزم الان داری این حرف رومیزی چون هنوز جوانی همه آدم ها وقتی پیر میشن انواع واقسام بیماری ها به سرا ...

پدر من که جوان نیستن که هستن ؟همین طرز فکرو دنبال میکنن از بچگی ام به ما گفتن در نهایت مادرتون و من اول خودمون و بعد هم دیگه رو داریم شمام باید اول خودتون و ارتقا بدین و قوی‌کنید بعد کسی و پیدا کنید که در پیری همدم هم باشین 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کس طرز فکری داره دیگه اما خب منطقیه وقتی شما مایل نیستید این سبک زندگی و داشته باشین نداشته باشید ...

بله درسته 

خب منم در کمال احترام نظرم رو بیان کردم✋️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
خیلی لطف دارید امیدوارم همینطور باشه البته من همین الان یه دختر سه ساله دارم و دیگه مادر بچه دیگه ای ...

خیلیا دختر میارن که نوکری شون رو کنه سر پیری و مینازن ب دختر داشتنشون ..سر همین ک دختر ندارم و دلسوز و غمخوار ندارم درآینده چقدر کنایه انداختن بهم

کاربری قدیمم
خیلیا دختر میارن که نوکری شون رو کنه سر پیری و مینازن ب دختر داشتنشون ..سر همین ک دختر ندارم و دلسوز ...

من راستش هم خودم هم همسرم دختر بچه ها یه کوچولو برامون شیرین تر بودن قبل بارداری و دختر دار هم شدیم اما اصلا به چشم دلسوز بهش نگاه نمیکنم اتفاقا مشکلاتم و دوست ندارم هیچوقت باهاش در میون بذارم مگه تراپیست چشه؟😅

بله درسته خب منم در کمال احترام نظرم رو بیان کردم✋️

بله درسته چیز بدی هم نگفتین ❤️

به اندازش خوبهجوریکه اون فرزند خودش تحت فشار و اذیت نباشهالان شوهرم با چهل سال سن و داشتن دوتا بچه و ...

نه تا اینحدش دیگه زیادیه

اصلا منظورم این نیس ک از زندگی‌مون بزنیم بخاطرشون

کسی ک متاهل میشه دیگه سر زدنش ب خانوادش باید نهایتا هفته ای یکبار باشه

ولی بنظرم دیگه هفته ای یکبار و عیددیدنی و شب یلدا و اینا زیاد نیس ک آدم بخاد کنارشون باشه...

جوری ک شما میگی هرروز روزی ۲ ساعت!! دیگه اصلا درست نیس

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!